12 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm değişim programı nedir

kentsel dönüşüm değişim programı nedir

Kentsel dönüşüm - değişim projelerini başlattıklarını hatırlatan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, " Biz halkımızın, vatandaşımızın şu gecekondulardan kurtularak modern konutlara, binalara kavuşmasını istiyoruz. " dedi...

İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için bin 500 dava açıldı iddiası!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul'daki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için  bin 500 dava açıldığını söyledi. İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin o açıklaması...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Firmalarda kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Kentsel dönüşüm seferberliği, pek çok sektörü de harekete geçirdi. Domino etkisi oluşturarak, inşaat başta olmak üzere diğer yan sektörlerde de üretim ve büyüme artması bekleniyor. 

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm projesi için karşı komite kurulacak!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için bölge sakinlerinden Güzeltepe Kentsel Dönüşüm halk komitesini kurma kararı alındı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

kentsel dönüşüm değişim programı nedir Haberi

kentsel dönüşüm değişim programı nedir


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yeni belediye otobüslerinin hizmete alım ve Mecidiyeköy Mahmutbey metrosunun temel atma töreninde vatandaşlara seslendi.


Başbakan Erdoğan kentsel dönüşüm-değişim projelerini başlattıklarını hatırlatarak, "Biz halkımızın, vatandaşımızın şu gecekondulardan kurtularak modern konutlara, binalara kavuşmasını istiyoruz. Bunu biz yaparız. Bütün bunlar yapılırken asla vatandaşlarımızı mağdur etmeyiz. Onlara asla bu noktada bir mağduriyet yaşatmayız. İstiyoruz, bütün bunları yapmak suretiyle, Allah göstermesin bir yangın afeti çıktığında rahatlıkla buralara araçlar girebilsin ama şu anda girmesi de mümkün değil" diye konuştu.


Başbakan Erdoğan, alanda bulunanların yoğun tezahüratları sırasında bir süre konuşmasını kesti. Bu sırada ön sıralarda bulunan bir vatandaşı dinleyen Erdoğan, "Bak bir hanımefendi bana bir şikayette bulundu: 'Kocam sigara içiyor, ne olur buradan bir seslenin de sigarayı bıraksın'. Bak hanımlar rahatsız görüyorsunuz. Ben...