03 / 05 / 2024

Kepezde inşası süren 11 ayrı proje

Kepezde inşası süren 11 ayrı proje

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, inşası süren 11 ayrı projeyi 8 saat gibi kısa sürede inceleyerek eksiklerin giderilmesi için talimat verdi

Bakan Özhaseki açıkladı! Güvenli şehirlerin inşası için sıkı denetim şart!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yapı denetim mevzuatının dışına çıkılmasına asla müsaade etmiyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır sağlam ve güvenli şehirlerin inşası için titiz bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artarken bitirilen konut sayısı düştü!

ABD İstatistik Bürosu ile İskân ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı, Ekim 2023’e yönelik konut inşaat istatistiklerini kamuoyuyla paylaştı. Söz konusu verilere göre Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artış gösterirken, bitirilen konut sayısı ise düşüş gösterdi.

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Depremzedeler için inşa edilen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden etkilenen şehirlerde inşası süren 200 bin konuttan, tamamlanma aşamasına gelen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evinin sene sonuna kadar sahiplerine teslim edilmesinin planlandığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Şanlıurfa'daki 4 bin 562 deprem konutunun inşası tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenmişolan Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 4 bin 562 kalıcı konutun inşası hız kesmeden sürüyor.

Hatay'da Mart ayında 7 bin 726, Nisan-Mayıs aylarında 42 bin 800 konutun inşasına başlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Hatay'da Mart ayında 7 bin 726, Nisan-Mayıs aylarında 42 bin 800 konutun inşasına başlanacağını duyurdu.

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

İstanbul'un raylı sistem çalışmalarında son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da inşası süren raylı sistem çalışmalarıyla ilgili konuştu.

Muhit Sancaktepe'de teslimler 2022'nin sonunda!

Reysaş GYO portföyünde yer alan İstanbul ili Sancaktepe ilçesi 1975 parselde inşası süren Muhit projesinin 1. fazının 2022'nin sonunda, 2. fazının ise Haziran 2023'te yapılacağı belirtildi. 

Sirius Loft Residence projesinde Mart'a özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent'te inşası süren Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart 2022'ye kadar peşin ödemede yüzde 20 oranında bir indirim uyguladıklarını belirtti.

İsrail, Doğu Kudüs'te 3 bin 557 haneli yeni yasa dışı yerleşim inşasını onayladı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Bölge Planlama ve İnşa Komitesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'te toplamda 3 bin 557 haneli yasa dışı Yahudi yerleşim yeri inşasına onay verdi.

Kepezde inşası süren 11 ayrı proje Haberi

Kepezde inşası süren 11 ayrı proje

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hem ilçenin hem de kent merkezinin ihtiyaçlarına cevap verecek önemli yatırımlarının yapım süreçleriyle yakından ilgileniyor. Başkan Tütüncü, son durumlarını görmek, varsa eksikliklerini gidermek amacıyla bu yıl içerisinde temeli atılan ve bir kısmı bitme aşamasına gelen 11 ayrı vizyon projeye inceleme gezisi düzenledi. İnceleme gezisine Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ile Fen İşleri Müdürü Ali Aslan da eşlik etti. Sabah 09.00'da başlayan yatırım gezisinin ilk durağı Dokuma Fabrikası içerisindeki 70 dönümden oluşan ve tamamlanmak üzere olan park düzenlemesi oldu. 


TİTİZLİKLE İNCELEDİ 

Tütüncü ve beraberindeki heyet, daha sonra sırasıyla açık yüzme havuzu ve sosyal tesisleri, Çelebi Sultan Mehmed Camii, şefkat ve huzur evi, belediye hizmet atölyeleri, semt spor sahası, macera parkı ile çok amaçlı spor salonu yatırımlarını denetledi....