04 / 05 / 2024

kesilen elektrik açtırma bedaş

kesilen elektrik açtırma bedaş

Elektrik faturasını son ödeme tarihine kadar ödemeyenlerin elektriği belli bir süre sonra kesiliyor. Peki, elektrik abonesi elektriğini açtırabilir mi? Kesilen elektrik nasıl açtırılır? İşte yanıtı..

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Kripto piyasasında heyecan yaratan araştırma! Bitcoin 42 bin doları aşabilir!

Kripto araştırma şirketi K33 Research, olası bir Spot Bitcoin ETF onayının piyasalarda yaratabileceği etkilere ilişkin bir rapor yayımladı ve “Bu durumda Bitcoin 100 gün sonra 42.000 dolar fiyat seviyelerini aşabilir” ifadesini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Haydarpaşa Garı için tarih verdi: 2024'te tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada tarihi Haydarpaşa Garı'nda restorasyon çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, "2010 yılında çıkan yangında hasar gören Gar 2024'te tamamen hazır hale getirilerek hizmete alınacak." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

kesilen elektrik açtırma bedaş Haberi

kesilen elektrik açtırma bedaş

Kesilen elektrik nasıl açtırılır?

Elektrik faturasını son ödeme tarihine kadar ödemeyenlere; 6183 sayılı Kanunun 51. maddesine göre belirlenen oranları aşmayacak şekilde Şirket Yönetim Kurulunca belirlenen yürürlükteki gecikme zammı oranında günlük olarak gecikme zammı tahakkuk ettiriliyor.


Fa​tura bedelini son ödeme tarihine kadar ödenmemesi durumunda, son ödeme tarihini izleyen beş iş günü (dahil) içerisinde bir kez daha bildirimde bulunuluyor. 


İkinci bildirime rağmen fatura bedelinin bildirimi takip eden beş iş günü (dahil) içerisinde ödenmez ise elektrik kesiliyor. Peki, kesilen elektrik nasıl açtırılır?


Elektriğiniz kesilince, borcunuzu ödeyip elektriğinizi açtırırken ayrıca kesme bağlama bedeli ödemeniz gerekmektedir.


Bu bedelin tahsil edilmesi ile elektrik enerjisi yeniden bağlanıyor.​ 


Söz konusu bedel ise; Müşterinin elektriğinin kesilmesini gerektiren durumlarda; elektriğin kesilmesi ve kesilen elektriğinin yeniden bağlanmasına ilişkin masrafları içeren bedel olarak karşımıza çıkıyor.


Elektrik aboneliği...