03 / 05 / 2024

 kira yardımından kimler yararlanabilecek 

 kira yardımından kimler yararlanabilecek 

Ticaret Bakanlığı tarafından esnaflara ve sanatkarlara verilecek olan kira yardımının detayları belli oldu. Buna göre söz konusu yardımdan bakanlık tarafından belirlenen sektörde faaliyet gösteren işletmeler yararlanabilecek. 

Nisan 2024 kentsel dönüşüm kira yardımında son dakika! Kira yardımı hesaplara ne zaman yatırılacak?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detaylar evi dönüşüme giren vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Nisan 2024 kira yardımı ne zaman yatırılacak? 

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar hemen bakın: 2024 deprem kira yardımı uzatıldı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından evleri kentsel dönüşümlere girenlere düzenli olarak kira yardımı veriliyor. Ayrıca 6 Şubat depremleri kapsamında da kira yardımı veriliyor. Peki 2024 kira yardımı devam edecek mi? Deprem kira yardımı uzatıldı mı?

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar şimdi bakın: Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımı yapılıyor. Ayrıca, 6 Şubat depremleri kapsamında da kira yardımı yapılıyor. Peki kira yardımı devam edecek mi? Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımında son dakika! Nisan 2024'te hangi ilde ne kadar para yatırılacak? Hemen bakın!

Kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Nisan ayında hesaplara ne kadar para yatırılacak? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

En düşük emekli maaşı alanlara kira yardımı geliyor! 

2024 yılı ile birlikte yükselişe geçen emekli maaşlarının ardından emekli ikramiyelerinin 2 bin liradan 5 bin liraya yükselmesi bekleniyor. Bunun yanından hükümet en düşük emekli maaşı alana vatandaşa da kira yardımı yapmayı planlıyor.

Kiraya çıkan depremzedelerin kira yardımı sorunu: Tam olarak alınamıyor!

6 Şubat merkezli meydana gelen depremlerin ardından evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılmaya başlandı. Ancak kira yardımlarının tam olarak alınamadığı gündeme geldi. İşte o açıklamalar...

Riskli yapılarda oturanlar dikkat! İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından riskli yapılarda oturan vatandaşlara belirli tutarda kira yardımı veriliyor. İBB tarafından verilen kira yardımı tutarları yeni yıl ile beraber değişti. Peki İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 2024 kentsel dönüşüm kira desteği kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşüm açıklamalarından sonra kira yardımı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 

81 ildeki kiracılar için tek tek ödeniyor! En yüksek kira yardımı hangi illerde? Kiracılar hemen bu rakamlara bakın!

'Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, kaç TL?' sorularının yanıtları belli oldu. İşte il il hükümet tarafından verilen kira yardımı tutarları...

Emekliye yüzde 70 zam 10 bin TL kira yardımı müjdesi! Emeklinin gözleri yuvalarından fırladı!

Son dakika gelişmesine göre, emekli ve memur maaşlarında büyük bir artış gerçekleşecek. Yapılan son açıklamaya göre, emekli ve memur maaşlarına yüzde 70 oranında bir zam yapılacak ve ayrıca 10.000 TL tutarında kira yardımı uygulanacak.

Kira sorunu yaşayanlar dikkat! Kira yardımı yapılıyor! Kimler kira yardımı alacak?

Memurlara kira yardımı verilmesi yeni gündem konusu oldu. Konuyla ilgili bakan Mevlüt Çavuşoğlu önemli bir açıklama yaptı. Yüksek kira yükü hafifletilecek. Bazı tedbirler içeren planlar açıklandı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Kiracıya 3 bin TL, ev sahibine 5 bin TL! Depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

6 Şubat Kahramanmaraş depremi 10 ili etkiledi. Bu illerde yaşayan depremzedeler için devlet tarafından kiracılara 3 bin TL, ev sahiplerine ise 5 bin TL kira yardımı yapılacağı açıklanmıştı. Peki depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

 kira yardımından kimler yararlanabilecek  Haberi

 kira yardımından kimler yararlanabilecek 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerden esnaflara kira ve hibe yardımının yapılacağının müjdesini vermişti. Ticaret Bakanlığı tarafından verilen kira yardımından kimlerin faydalanacağı belli oldu.

Anadolu Ajansı'ndan Merve Özlem Çakır'ın haberine göre, Resmi Gazete'de kira ve hibe yardımından kimlerin faydalanabileceğini açıklandı. Buna göre; söz konusu yardımdan esnaf ve sanatkar siciline kayıtlı olan vergiden muaf esnaf ve sanatkarlar, faal olan ve ticari kazançları basit usulde tespit edilenler, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlerden etkilenen ve Ticaret Bakanlığı tarafından tespit edilen sektörlerde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar hibe ve kira yardımından yararlanacak.

Kira yardımları büyükşehirlerde 750 lira, diğer illerde ise aylık 500 lira olacak ve 3 ay boyunca yapılacak. İşyeri kira bedeli kira desteğinin altında olması durumunda işyeri kira bedeli kadar kira...