14 / 05 / 2024

Kırgızistan hes yatırımcı

Kırgızistan hes yatırımcı

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatı projelerine yeni yatırımcı aradıklarını belirtti.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Seçim öncesi parayı nereye yatırmalı? Yatırımcının kafası karışık! Altın mı, borsa mı? Hangisi daha çok kazandırır?

Geçen yıl yüzde 200’lük getirisi ile yerli yatırımcıların gözdesi olan borsa bu yıl yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Yüksek enflasyona karşı tasarruflarının değerini korumak isteyen yatırımcılar ise orta ve uzun vadede kaybetmemek için ince eleyip sık dokuyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile alakalı yaptığı yorumda: 1 haftalık bir zaman ile yatırımcılara bazı ikazlar yaptı. Yatırım aracı olarak doları değerlendiren  vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kısa bir süre beklemeleri istenildi

Kıbrıs uluslararası yatırımcıların radarına girdi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki emlak değerlerinin, konum avantajı ve konut stokundaki arz limiti sebebiyle her geçen gün arttığını söyleyen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, Kıbrıs'ın uluslararası yatırımcıların radarına girdiğini dile getirdi.

Bitcoin'de çöküş geliyor mu? Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin'de 13 bin dolar tedirginliği....

Zirveye ulaştığı noktadan yüzde 70'ten fazla gerileyerek 17 bin 50 dolar seviyesine düşen Bitcoin, hafif bir toparlanma yaşayıp 22 bin dolar seviyelerine yükselse de yeni bir geri çekilmeyle yatırımcıları tekrar tedirgin etti. 

Dolar, euro, altın demediler! Yatırımcı kaybetti ama onlar karlarına kar kattı

Ekonomide yaşanan sıkıntılar nedeniyle yatırımcılar ciddi niktarda para kaybetti. Bankalar ise altın, dolar, euro demeden karlarına kar kattılar. Bankacılık sektörünün Nisan ayında kârı yıllık yüzde 707,8 artışla 34,9 milyar TL oldu.

Kripto paralarda o süreç başladı! Yatırımcılar Bitcoin ve altcoin'lere dikkat! 

Kripto paralar son günlerde sık sık gündeme geliyor. Yatırımcılar Bitcoin ile altcoinlerin geleceğini merak ediyor. Peki Bitcoin ve altcoinleri neler bekliyor? İşte merak edilen ayrıntılar...

Kripto para piyasasındaki fırtına 200 bin yatırımcıyı vurdu: Winter is coming!

Geçen hafta son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto piyasasında yaşanan fırtına dünya çapında yaklaşık olarak 200 bin yatırımcıyı da etkiledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların rotasını arsaya çevirmesine neden oldu. Yatırımlık arsa satışlarında yükseliş yaşandı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde ortalama konut satış fiyatının 1 milyon liraya ulaşması düşük bütçeli yatırımcının rotasını arsaya çevirdi..

Bitcoin dev yatırımcılarının radarında!

Son zamanlarda tuhaf hareketler yaşayan kripto para borsasının en büyük birimi Bitcoin dev yatırımcıların radarına girdi. 

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

İstanbul'un en gözde semtinde satılık ev fırsatı! Yatırımcılara duyuru!

Üsküdar'ın tarihi mahallesi Beylerbeyi'nde 2 katlı müstakil villa yatırımcılar için satışa hazırlanıyor. Müstakil ofis, iş yeri ya da restoran olarak kullanılabilecek taşınmaz, istinafa gidildikten sonra icradan satılacak...

Kırgızistan hes yatırımcı Haberi

Kırgızistan hes yatırımcı


Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatı projelerine yeni yatırımcı aradıklarını belirtti.


Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, Atambayev, sonbahar ve kış döneminde sorunsuz elektrik ihtiyacının karşılanması ile ilgili konuyu görüşmek için Milli Enerji Holdingi Başkanı Aybek Kaliyev’i kabul etti.


Atambayev, hükümetin, enerji sektöründe Kırgızistan ile Rusya arasındaki işbirliği anlaşmasının iptal olmasını göz önünde bulundurarak, ülkede HES inşaatı projelerine aktif bir şekilde yeni yatırımcı araması gerektiğini ifade etti. Atambayev, Enerji Bakanlığı yerine kurulan Milli Enerji Holdingin Başkanı'na, Kırgızistan'da hidroelektrik santrallerinin inşası ve işletilmesi için sağlanacak avantajları içeren düzenlemeleri hazırlaması talimatı verdi. 


Bağımsızlığına (31 Ağustos 1991) kavuştuğu günden beri ülkede HES inşaatı yaptırmak isteyen Kırgızistan, 20 Eylül 2012’de Rusya ile enerji alanında işbirliği anlaşması imzaladı. Rusya, enerji işbirliği çerçevesinde, ülkenin kuzeyinde Narın Nehri...