01 / 05 / 2024

Kırlangıç yağ fabrikası projesi

Kırlangıç yağ fabrikası projesi

Kırlangıç yağ fabrikası sosyal hayata kazandırılıyor. Kırlangıç fabrikasının 100 yıllık sabunhanesinde basın toplantısı yapan Belediye Başkanı Rahmi Gençer. "Bu. Türkiye'ye örnek olacak bir dönüşüm projesi.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Otomobil markaları arasında kıyasıya yarış! Kampanyalar peş peşe geldi! Fiat, Renault, Peugeot...

Pandemi döneminde artan otomobil fiyatların Ticaret Bakanlığı’nın başlattığı yeni düzenlemeler ile düşüşe geçmeye başladı. Otomobil markaları arasında kıyasıya yarış! Kampanyalar peş peşe geldi! Fiat, Renault, Peugeot...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kıyı Yaşam Nefes'te lansmana özel fırsatlar! 400 bin TL'ye tiny house arazisi!

Kıyı Yaşam Nefes projesinde altyapılı araziler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan arazilerin teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 25 peşinatla 0,40 vade fırsatı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de yüzde 0,40 vade fırsatı sunuluyor. İşte son dakika detayları...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan peş peşe sıraladı: Burada büyük depremler yaşanabilir! 

Kahramanmaraş merkezli 10 şehirde ağır yıkıma sebep olan depremlerden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, peş peşe açıklamalar yaparak uyarılarda bulundu. Ercan "Burada büyük depremler yaşanabilir" dedi. İşte ayrıntılar... 

Çin’de büyük sıkıntı yaşayan teknoloji devi Apple hangi ülkeyi seçti?

Dünya teknoloji devi Apple, Çin’de 3 yıldır yaşanan sıkıntılardan dolayı başka bir ülkeye odaklandı. Uzun yıllardır üretimini Çin’de yapan dünya devi Apple, Covid-19 nedeniyle yaklaşık 3 yıldır sıkıntı yaşadığı Çin’den bakın hangi ülkeyi hedefine aldı?

Kırlangıç yağ fabrikası projesi Haberi

Kırlangıç yağ fabrikası projesi

Kırlangıç fabrikası bundan 100 yıl önce sabunhane yapılmış, sonra çevresi geliştirilmiş, büyümüş, rafineri ilave edilmiş, zeytin dolum yerleri ilave edilmiş. Kırlangıç fabrikasının mazısı 100 yıldan fazla. İnsanlara iş kapısı olmuş, aş kapısı olmuş. Ayvalık'ın güzel zeytin yağını, sabununu dünyaya tanıtmış. 

Bundan yaklaşık 17 sene önce eski belediye başkanlarından Ahmet ağabeyimiz Ahmet Tüfekçi burayı satın almış. 

20 bin metrekarelik bu yer yaklaşık 17 senedir belediyemizde. Deniz kıyısında böyle bir yerimiz var. Burası gerçekten çok kıymetli bir yer. Hepimiz bu yerin üzerine titriyoruz. 

Burasının sosyal hayata kazandırılması gerekiyor. 

Mimar Ersen Gürsel Kırlangıç'ı inceledi. 

Geçmişten de aldığımız bilgilerle bu fabrikayı hem halkımıza, hem sosyal hayata kazandıracak, hem şehrimize yeni bir nefes alacak bir yer yapacağız. Yani burası bir AVM olmayacak. 

İçinde müzeler olacak. Aynı zamanda Ayvalık'ın sanatçıların kendilerini...