22 / 05 / 2024

kısa sürede lüks villa yapımı

kısa sürede lüks villa yapımı

Magic Green Homes isimli tasarım ofisi hem az paraya hem de kısa sürede 'hobbit evi'ni andıran lüks villalar yaptı.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Kısa süreli konut kiralama gayrimenkul krizini tetikledi!

İstanbul Planlama Ajansı’nın “Airbnb Yasası: Kısa süreli kiralamaların konut kriziyle ilişkisi” raporu dün yayımladı. Söz konusu rapora göre, son 2 senede İstanbul’da kayıtlı Airbnb sayısı 38 bine yükseldi.

Kısa süreli konut kiralama yasası 1 Ocak’ta uygulamaya giriyor!

Seyahat acentelerine yeni pazar açan kısa süreli konut kiralama yasası 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla uygulamaya girecek. İşte söz konusu uygulamaya ilişkin tüm detaylar...

Kuşadası'ndaki lüks sitenin sakinleri ‘istinat’ kabusu yaşıyor! Ölümden döndüler!

Hafta sonu etkili olan fırtına ve sağanak yağış sebebiyle içerisinde lüks villaların bulunduğu sitenin istinat duvarı yıkıldı. Herhangi bir sonuç alamadıklarını dile getiren site sakinleri, en kısa sürede önlem alınmazsa üst sokaktaki binaların da aşağı doğru kaymasından korktuklarını söyledi.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

SSK ve BAĞKUR emeklisine hafta sonu müjdesi! Kişi başı 10.500 TL ödenecek, kısa sürede hesaplara nakit para yatırılacak

Milyonlarca emekliye sağlanan banka promosyonları kasım ayıyla birlikte yeniden gündeme geldi. SSK ve BAĞKUR emeklisine hafta sonu müjdesi! Kişi başı 10.500 TL ödenecek, kısa sürede hesaplara nakit para yatırılacak...

O ülkede Airbnb ve kısa süreli konut kiralama yasaklandı! Kurala uymayanlara 144 bin TL ceza!

Floronsa Belediye Başkanı Dario Nardella, hükümetin sektörü düzenlemeye yönelik planlarının hayal kırıklığına neden olmasıyla Airbnb ve kısa süreli konut kiralamalarının yasaklandığını açıkladı.

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı!

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat... ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı... ING, müşterilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans fırsatı sunuyor...

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Döviz kurları kısa süre içinde dengeye gelecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, döviz kurlarının bir geçiş döneminin ardından, kısa süre içinde dengeye geleceğini öngördüklerine dikkat çekti. 

‘Kripto paralar, kısa sürede en fazla kazanç sağlayan yatırım aracı oldu’

Bitcoin, hafta sonu yüzde 5’den fazla yükselerek yatırımcılarını morallendirdi. Bu sayede, kısa sürede en çok getiri sağlayan yatırım aracı oldu.

Bakan Nebati tek tek açıkladı: Konut fiyatları çok kısa sürede dengeye gelecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut fiyatklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve rakamların çok kısa sürede dengeye geleceğini söyledi. 

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

kısa sürede lüks villa yapımı Haberi

kısa sürede lüks villa yapımı

Bu prefabrik kulübelerden masalları andıran Hobbit evi yarattılar. “Magic Green Homes” isimli tasarım ofisi kurulumu çok kolay prefabrik “yeşil” yapılar inşa ediyor.



Orta Dünya esintileri taşıyan yapılar sadece 3 gün içerisinde, herhangi biri tarafından kurulabiliyor.



Birbirine takılıp çıkarılması kolay parçaları sayesinde herhangi bir yüzeye rahatlıkla kurulabilen yapılara elektrik, su ve havalandırma hatları da basit bir şekilde adapte edilebiliyor.



Düşük maliyetli bu evler sugeçirmez şekilde inşa ediliyor ve doğa içinde eğlenceli bir yaşam alanına dönüşüyor.