05 / 05 / 2024

Kocaeli Kandıra yatırım 2018

Kocaeli Kandıra yatırım 2018

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Altın, dolar, borsa... Bu hafta hangi yatırımcılar kazandı? En çok kandıran yatırım aracı belli oldu!

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar ve borsa yatırımcıları içinde bu hafta kimlerin kazandığı belli oldu. İşte bu haftanın kazandıran yatırım aracı...

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Mabey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mabey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Palazoğlu tarafından kuruldu.

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Borsada hızlı düşüş sürüyor! Borsaya yatırım yapmanın cazibesi azaldı mı?

Geçen yıl yüksek getiri oranı ile yatırım araçları liginde rekor kıran borsa, bu yıl yatırımcılarını hüsrana uğrattı. Endeks, bu yıl 5 bin 500 puanı test etmesine rağmen bir türlü tutunamayıp düşüş trendine devam ediyor. Peki hisse senedine yatırımın cazibesi azaldı mı? İşte o sorunun yanıtı...

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Konuta yatırım yapmak isteyenler dikkat! Dünyada böylesi henüz görülmedi

Son 1 yılda konut kiraları ve fiyatları da neredeyse 5 kat yükseldi. ENAG’a göre gerçek enflasyon ilk 4 ayda toplam yüzde 42, son 12 ayda ise yüzde 157 olarak gerçekleşerek yıllık üçlü rakamlara ulaştı. Bütün bunlara rağmen Türkiye'de konut çoğu kişi için ihtiyaçtan ziyade yatırım aracına dönüştü.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Demirdöven tarafından kuruldu.

Akyapı'dan 1.5 milyar TL'lik proje yatırımı!

Koronavirüs salgınına rağmen yatırımlarına aralıksız devam eden Akyapı hayata geçirdiği projelere 1 milyar 550 milyon TL'lik yatırım yapacak.

Kocaeli Kandıra yatırım 2018 Haberi

Kocaeli Kandıra yatırım 2018

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Çağdaş Kocaeli Gazetesi'nden Ünal Cankurt'un haberine göre, Başkan Köken yeni döneme ilişkin hedefleri anlattı. 

Köken, "2014 yılında göreve başladığımda Kandıra'nın nasıl bir ilçe olduğunu, o dönem hangi sıkıntıları konuştuğumuzu hatırlıyorum. Diğer ilçelerde olan hizmetler Kandıra'da niçin olmuyor diye sorguladık ve diğer ilçelere yapılan hizmetleri Kandıra'ya da getirelim niyetiyle yola çıktık. Kandıra'nın artık bir kasaba hürriyetinden bir ilçe hürriyetine ulaşması gerektiğini gördük. Bu yüzden seçim beyannamesini hazırlarken belediye hizmet binasından kent meydanına, çocukların spor yapabileceği alanlardan sahillerimizin geliştirilmesine kadar birçok eksikliğin kapatılması gerektiğini konuştuk ve 25'e yakın seçim beyannamesi hazırladık. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte bu projelerin üzerinde çalıştık ve Allah'a çok şükür çoğunu tamamladık”...