27 / 04 / 2024

konut manzara mahkeme

konut manzara mahkeme

Oturduğu evinde daha önce manzaraya sahip olan, ancak daha sonra önüne yapılan binalar yüzünden manzarası kapananlar dava açabilecek...

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

İş GYO Manzara Adalar projesinde satışta olan sayılı daireler için peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Manzara Adalar projesinde konut fiyatları ne kadar?

Konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el konulacak!

İtalya’da mahkeme, Amerikan merkezli kısa ve uzun vadeli konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el koyulmasına karar verdi.

Başvurusu reddedilen depremzede mahkeme kararı ile konut hakkı kazandı!

Elazığ’da 24 Ocak 2020’de yaşanan depremlerin ardından evi hasar alan fakat ilana zamanında başvurmadığı gerekçesiyle başvurusu onaylanmaya depremzedeyi, mahkeme haklı buldu.

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Konut kredisinde kritik sigorta kararı!

Mahkeme, çekilen konut kredisi sırasında yapılan hayat sigortası ile ilgili olarak milyonlarca tüketiciyi ilgilendiren önemli bir karar verdi. İşte o karar...

Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planı iptal edildi!

Gaziantep Üniversitesi ve TOKİ iş birliğinde Şahinbey’in üniversite bölgesindeki alan için toplu konut projesi planlandı. Mahkeme, Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planını iptal etti.

İzmir Karabağlar'da üniversite ve konut alanı tartışması!

İzmir Karabağlar Belediyesi’nin üniversiteye vermek istediği alanın, mahkeme kararına rağmen konut yaptırmak istendiğini belirten CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, "Karabağlar üniversite mi istiyor, konut mu istiyor onun kararını versin" dedi.

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

İş GYO 2020'de 178,4 milyon TL'lik 231 konut sattı!

İş GYO'nun portföyünde bulunan Manzara Adalar, Topkapı İnistanbul ve Ege Perla projeleri kapsamında, 2020 yılı içerisinde toplam satış değeri KDV hariç 178,4 milyon TL olan 231 adet konut satıldı. 

Konut kredisi çekenler dikkat!

Kayseri'de Eren Gürpınar (33), bankadan 80 bin TL tutarında kullandığı konut kredisiyle ilgili haksız yere 545,71 TL ekspertiz ücretinin edildiği gerekçesiyle Tüketici Mahkemesi’ne başvuruda bulundu. Mahkeme, Gürpınar’ı haklı buldu ve 545,71 TL'nin iadesine karar verdi.

Manzara Adalar'da 2 yıl kira garantili kampanya!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranıyla konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca koşulsuz kira alma kampanyası da başlatıldı...

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Başarılı oyuncu Naz Elmas’ın 2 aylık eşi Erol Özmandıracı, kızının annesi olan Merve Başbuğ’u oturduğu evden çıkartmak istedi. Mahkeme Başbuğ’dan yana karar verdi ve konut anne ile kızının kullanımına tahsis edildi.

konut manzara mahkeme Haberi

konut manzara mahkeme
İstanbul'da oturduğu evin manzarası kapananlar dava açabilecek. Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhçu, vatandaşın onayı alınmadan yapıla imar değişikliklerine karşı dava açma hakkına sahip olduğunu söyledi. Muhçu: "Örneğin oturduğu konut daha önceden manzaraya sahip olan. Ancak önüne inşa edilen binalar yüzünden manzaradan mahrum olan vatandaşlar, dava açma hakkına sahiptir."...