17 / 07 / 2024

Konya Ahırlı belediye hizmet binası açıldı mı

Konya Ahırlı belediye hizmet binası açıldı mı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçelerde gerçekleştirdiği yatırım hamlesi programlarını Ahırlı, Yalıhüyük ve Seydişehir’de sürdürdü.

İŞKUR açıkladı! Emniyet Müdürlüğü ve Belediye personel alımı yapacak? 

İŞKUR üzerinden duyurulan ilanlara göre, belediye ve Emniyet Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacak. Buna göre, başvuru için gerekli belgeler neler ve kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları neler? 

Konya ve Amasya'da yüzde 20 indirimle 4 adet arazi satılıyor! Milli Emlak Genel Müdürlüğü duyurdu!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Amasya'da yüzde 20 indirimle 4 adet araziyi satıyor. İşte ihale detayları...

Bakan Özhaseki: Belediye başkanları şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar, gelsinler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Belediye başkanlarına kentsel dönüşüm çağrısında bulundu ve "Belediye başkanları şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar, gelsinler" dedi. İşte o açıklama...

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

Konya'nın o ilçesindeki 22 adet arsa satışa çıktı!

Konya Akşehir Belediye Başkanlığı, 22 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Konya Çumra'da 2 taksitle 167 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Belediye duyurdu!

Konya Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesinde yer alan 167 adet gayrimenkulü 2 eşit taksitle satıyor. İşte ihale tarihi... 

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle KDV'den muaf arsa!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 8 taksitle satışa çıkarılan arsa KDV'den de muaf.

Bu ilde 8 taksitle KDV'den muaf iş yeri satılacak!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Büyükkovanağzı Mahallesi'nde yer alan iş yerini 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 222 metrekare alana sahip.

Belediye bu ilde 8 taksitle iş yeri satıyor!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya'da 8 taksitle iş yeri satacak. İş yerinin satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle satılık iş yeri!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan iş yerini 8 taksitle satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İlanlar art arda geldi! Onlarca memur alınacak hem de 50, 60 ve 70 KPSS puanıyla!

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 50, 60 ve 70 KPSS puanı ile çeşitli görevlerde onlarca memur alımı yapılacağı belirtildi. İşte detaylar...

Karatay Belediyesi 264.8 milyon TL'ye arsa satacak! 24 ay taksitle!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 264 milyon 800 bin TL olarak belirtildi.

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

Konya Ahırlı belediye hizmet binası açıldı mı Haberi

Konya Ahırlı belediye hizmet binası açıldı mı

Ahırlı’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan belediye hizmet binası açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açılışın ardından Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ile birlikte binada incelemelerde bulundu. Başkan Akyürek, Ahırlı’nın ardından Yalıhüyük’e geçerek İlçe Belediye Başkanı Hasan Koçer ile birlikte ilçe merkezinde vatandaşlara hitap etti. Burada ilçeye yapılan ve yapılacak yatırımları anlatan Başkan Akyürek, ardından Seydişehir’e geçerek ilçedeki Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın (KOMEK) yeni eğitim yılının açılışını gerçekleştirdi.


"MİLLETÇE OYNANAN OYUNLARI BOZACAĞIZ"

Başkan Akyürek, daha sonra Seydişehir’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak Şehir Konağı’nın temel atma törenine katıldı. Buradaki konuşmasına Ankara’da meydana gelen patlamayla ilgili üzüntülerini belirterek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Konya’dan, Seydişehir’den aziz milletimize taziyelerimizi, rahmet dileklerimizi, başsağlığı temennilerimizi iletiyoruz. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar kesinlikle bozulacaktır. Emperyalistlerin planları...