20 / 05 / 2024

köşebaşı 50 restoran açacak

köşebaşı 50 restoran açacak

Türkiye, Körfez ülkeleri, Fas ve Azerbaycan'da 30'dan fazla restoranı olan Köşebaşı, 10 yıl içinde toplam 50 şubeye ulaşmaya hedefliyor. Yurtiçinde açacağı yeni restoranların yanı sıra İngiltere, Almanya, Hollanda ile ilgili görüşmeler yürütülüyor.

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

İstinye'de, Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında, Lis't ve Panavia projelerine komşu, yola cepheli, 685 metrekarelik arsa satışa çıktı. Boğaz manzaralı arsa için 50 milyon dolar isteniyor. 

1933 yılında İstanbul'daki gümrük binaları 50 bin liraya yenilenmiş!

1933 yılında İstanbul'da Gümrükleri binalarının tamire ihtiyacı olduğu tespit edilmiş. Tamirat için istenilen bedel ise 50 bin lira olarak belirlenmiş.

Japonya'da 7.6 şiddetinde deprem oldu! Aynı şiddetteki deprem bizde olsa ne olurdu?

Japonya'da 7,6'lık depremde 50'den fazla bina yıkılırken, 48 kişi öldü. Peki  Aynı şiddetteki deprem bizde olsa ne olurdu? 

Japonya'daki deprem uyarı sistemi Türkiye'de uygulanır mı? 

Japonya'da 7,6'lık depremde 50'den fazla bina yıkıldı. Meydana gelen depremde en az 48 kişi hayatını kaybetti. Japonya'da deprem uyarı sistemi ile önceden gelen bildirim sayesinde Japonya halkı depreme karşı hemen önlemini alıyor. Peki bu sistem Türkiye'de uygulanır mı?

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Madeni paralarda beklenmedik gelişme! Artık 25, 50 kuruş ve 1 TL geçerli olmayacak mı?

Türkiye'de yaşanan enflasyon madeni paraları da etkiliyor. Bozuk para kullanımında farklılık olabileceği düşünülüyor. 25 ve 50 kuruşla birlikte 1 TL madeni paralarındaki son gelişmeler tereddüde düşürdü.  25,50 kuruş ve 1 TL madeni paralarının kullanılıp kullanılmayacağı konusundaki gelişmeler…

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Engin Günay ortaklığında kuruldu.

125 CC'nin altındaki motorlar için B Sınıfı ehliyet dönemi başlıyor! Artık sadece 50 CC değil!

Süleyman Soylu, canlı yayında yaptığı açıklamada, motor kullanımına ilişkin yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı. Buna göre, 125 cc'nin altındaki motosikletler için artık B sınıfı ehliyet yeterli olacak. Ayrıntılar haberimizde...

PTT'den bir müjde daha! Başvuranın hesabına şimdi tık diye 50 bin TL yatıyor! Hemen siz de bir göz atın!

PTT`ye giden vatandaş içi para dolu çantayla geri dönüyor. Aktifbank ihtiyaç sahibi vatandaşlara 50.000 TL kredi sağlıyor. PTT'den yapılan ödemeler vatandaşa zil takıp oynatacak. İşte Aktifbank kredi detayları…

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Seat Ibiza 50 bin lira zamlandı! İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Seat’ın spor görünümlü şık otomobili Yeni Ibiza, Kasım ayında 30 bin lira zamlanmasının ardından, Aralık'ta 50 bin TL birden zamlandı. İşte Seat Ibiza 20 Aralık 2022 fiyat listesi…

Özdilek’ten harcadıkça kazandıran kampanya! Harcadıkça 50 TL cebinizde

Özdilek’te Bankkart ile 6 Ekim 2022 'ye kadara Özdilek hipermarketlerinden ve mağazalarından tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişlerinize 50 TL Bankkart lira hediye edilecek.

Resmi Gazete'de yayımlandı, tüm çalışanları ilgilendiriyor! Asgari ücretten sonra bir zam daha

Resmi Gazete'de tüm çalışanları ilgilendiren bir karar yayınlandı. Asgari ücretten sonra çalışanları sevindiren bu gelişmeye göre günlük yemek çeki bedeli 51 liraya, ulaşım bedeli ise günlük 25,50 liraya yükseltildi.

köşebaşı 50 restoran açacak Haberi

köşebaşı 50 restoran açacak

BUGÜN kaliteli kebap konusunda tanınan bir marka haline gelen Köşebaşı'nın ilk restoranı 1995 yılında İstanbul Levent'te açıldı. Halen yedi ülkede toplam 30'dan fazla şubesi bulunuyor. Bu şubeler Türkiye, Körfez ülkeleri, Fas ve Azerbaycan'da bulunuyor. Şirket önümüzdeki 10 yıl içinde toplam 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 


Köşebaşı'nın iki çalışma modeli bulunuyor. Bunlardan biri, restoran diğeri özellikle AVM'ler için düşünülen 'express' sistemi. Restoran için ortalama 200-300, express için ise (bulunduğu yere bağlı olarak) 75-100 metrekare bir alan gerekiyor. 


Köşebaşı yoğun franchise talebi alan bir firma. Şirket yurtiçinde açacağı yeni restoranların yanı sıra İngiltere, Almanya, Hollanda ile ilgili görüşmeler yürütüyor. Diğer yandan Suudi Arabistan ve Katar'da yeni şubeler açmaya hazırlanıyor. Ayrıca Güney Afrika ve Hindistan'da da yatırımcılarla görüşme halinde. Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin...