02 / 05 / 2024

kredi kartıyla yapılan taksitler

kredi kartıyla yapılan taksitler

Abdullah Kiğılı Vatandaşın geliri yüzde 10, yüzde 20 seviyelerinde artacak ki fazlasını giyim eşyasına harcasın. İhtiyacını kredi kartıyla alıyor, takside böldürüyor. Günlük satışın yüzde 90’ı kartla...

Kredi kartı harcamalarında yeni rekor geldi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre göre, kredi kartı harcamaları 1 Mart 2024 haftası itibarıyla 262,2 milyar Türk Lirası ile rekor seviyelere ulaştı.

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Ekonomist Barış Soydan uyardı! Kredi kartı borcunuzu hemen ödeyin!

Ekonomist Barış Soydan, 31 Mart Seçimleri'nden sonra doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere birçok ürüne zam yapılacağı uyarısında bulunarak kredi kartı borcu olanların da hemen borçlarını kapatmalarını söyledi.

Kredi kartı faizleri artıyor mu?

Kredi kartı ile yapılan harcamaların artmaya devam etmesi yeni düzenlemeleri gündeme getirdi. Merkez Bankası’nın Perşembe günü açıklayacağı faiz kararıyla birlikte kredi kartı faizleriyle ilgili yeni bir düzenleme bekleniyor.

Kredi kartı kısıtlaması için tarih verildi: Seçim sonrası Nisan'da bunlar yapılabilir...

TCMB Başkanı Fatih Karahan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları ile ilgili düzenlemeleri işaret etmitşi. Peki kredi kartı kısıtlamaları neler olabilir? İşte ayrıntılar... 

Seçimlerden sonra kredi kartına ayar geliyor! İşte kulislerden sızan düzenleme detayları!

Adeta çığ gibi büyüyen kredi kartı borçları vatandaşların da gündeminden düşmüyor. Paylaşılan bilgilere göre seçimlerden sonra kredi kartlarına ayar gelmesi bekleniyor. 

Türkiye Bankalar Birliği açıkladı! Kredi kartı kullanımları kısıtlanacak! 

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon Türk Lirası'na kadar geldi. Bu kapsamda, açıklama yapan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartına düzenleme yapılabileceğini kaydetti ve konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Kredi kartı borçları yüzde 40 arttı!

Alım gücü git gide dibe vuran vatandaş geçinmek için borçlanmaya devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre kredi kartı borçları Haziran ayından bu yana yüzde 40 oranında artış gösterdi.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Kredi kartı aidatlı olanlar dikkat! Başvuru yapmayı unutmayın

İstanbul'da bir müşteri, bir bankadan kredi kartı alırken "aidatsız kart seçeneği sunulmadan" verilen karta yansıtılan 473 liralık aidat ücretini tüketici hakem heyetine yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı.

Dikkat! Kredi kartı kullanan herkesten bu para kesilecek!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, faiz oranlarını 500 baz puan artırma kararı aldı. Bu kararın ardından, kredi kartıyla yapılan alışverişlerde uygulanan faiz oranı yüzde 3.71'e yükselecek. Ayrıca, kredili mevduat hesabı ve nakit avans işlemleri için uygulanan faiz oranı da yüzde 4.47'ye çıkacak. Ye

Merkez'in faiz kararı sonrası kredi ve kredi kartı faizleri de arttı! İşte son oranlar

Merkez Bankası yapılan Para Politikaları Kurulu toplantısının ardından politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 30'dan yüzde 35'e yükselttiğini duyurdu. Faizlerin artmasıyla tüketici kredileri ve ticari kredi oranları da arttı. İşte 1 Kasım’dan itibaren geçerli olacak faiz oranı...

kredi kartıyla yapılan taksitler Haberi

kredi kartıyla yapılan taksitler

Enflasyonun yüzde 7-8’lere düştüğünü söyleyen Abdullah Kiğılı ekliyor: Vatandaşın geliri yüzde 10, yüzde 20 seviyelerinde artacak ki fazlasını giyim eşyasına harcasın. İhtiyacını kredi kartıyla alıyor, takside böldürüyor. Günlük satışın yüzde 90’ı kartla. 


Abdullah Kiğılı hazır giyim sektörünün ‘en kıdemlilerinden.’ 1969’da ilk mağazasını İstiklal caddesinde açtı. Şimdi yurtiçinde 210, yurtdışında 17 mağazası var. Yurtiçindeki 210 mağazadan 194’ü orta ve alt gelir grubuna hitap eden Kiğılı, 16’sı da üst gelir grubunu hedefleyen, sınırlı sayıda koleksiyon yapan Abdullah Kiğılı. 62 ildeki mağaza sayısını iki yılda 19 ile de girip, 2015 sonunda 81 ilde var olmak istiyor. Sektörde 50 yılını tamamlayan Abdullah Kiğılı ile ‘markalarını’ ve hazır giyim sektörünü konuşuyoruz. 


DÜNYADA TAKSİT YOK AMA...

- ‘Ortadoğu’nun en ucuzuyuz’ diyordunuz. 


Kesinlikle doğru. Halkın alım gücü arzu edilen kadar...