04 / 05 / 2024

Kullanıcı Deneyimi Test Merkezi

Kullanıcı Deneyimi Test Merkezi

TÜTED, ‘Kullanıcı Deneyimi Test Merkezi’ni hizmete açtı. Turkcell desteğiyle kurulan merkez, sektörün gereksinimlerine cevap verecek nitelikte kullanıcı deneyimi, eğitim ve sınama merkezi olarak faaliyet gösterecek.

Türk Telekom Prime'dan evde internet kullanıcılarına özel kampanya!

Türk Telekom Prime, evde internet kullanıcılarına özel Tivibu GO Süper Paketi kampanyası yapacağını açıkladı. Buna göre, şirketten yapılan açıklama kapsamında, Türk Telekom Prime evde internet kullanıcıları, 6 ay boyunca Tivibu GO Süper Paketi'nden ücretsiz kullanabilecekler.

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.

Toyota açıkladı! Yeni sistem 14 vitesli elektrikli araç geliyor...

Toyota, elektrikli araçlar için geliştirdiği simüle edilmiş manuel şanzıman teknolojisinin tanıtımını yaptı. Bu yeni sistem, kullanıcılara 14 vites seçeneği sunarak kusursuz bir sürüş deneyimi sunmak istiyor. İşte haberin detayları...

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Kasım ayının gelmesiyle beraber sıcaklıkların düşmesi sonucu insanlar elektrikli ısıtıcı alımlarına hız verdi. Bu kapsamda, Sinbo da tüm kullanıcıları memnun edecek bir elektrikli ısıtıcıyı piyasaya çıkardı.

2023’te satın alınabilecek en iyi 10 telefon

2023 yılının sonuna yaklaşırken, bir dizi farklı özelliklere sahip telefonlar piyasada yer aldı. Bu telefonlar, performans, oyun deneyimi ve kamera yetenekleri gibi farklı özelliklerde birbirlerinden ayrılıyor. Ancak en iyi telefonu seçmek isteyen kullanıcılar için seçenekleri daraltmak önemlidir.

Türkiye’de üretilen Redmi 12’nin yeni 8GB + 128GB versiyonu satışa sunuldu

Xiaomi, maksimum değer ve uygun fiyatı ile, eğlence deneyimi ve akıcı bir işletim sistemi arayan kullanıcılara yönelik üst düzey seviyede teknik özelliklerle donatılan yeni akıllı telefonu Redmi 12'yi tanıttı. İşte Redmi 12'nin merak edilen özellikleri...

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Merkez Bankası'ndan önemli karar: Kredi kartı kullanımında devrim yaratıyor!

Merkez Bankası'nın aldığı yeni karar, kredi kartı kullanıcılarını doğrudan etkiliyor! Kredi kartı kullanımında yeni karar ne yönde olacak? Alınan kararla birlikte kredi kartı kullanımında azalma yaşanacağı düşünülüyor. İşte kredi kartı kullanımı hakkında önemli detaylar…

Türk Telekom'dan zam şoku! İnternete 200 lira zam mı geldi? Türk Telekom internet kullanıcıları hemen baksın!

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Türk Telekom ile ilgili zam konusu gündeme düştü. Türk Telekom internete zam geldiği belirtilirken vatandaşlar ''Türk Telekom internete zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. İşte detaylar...

Beklenen oldu! iPhone 15 Plus görücüye çıktı: İşte özellikleri ve açıklanan fiyatı

Apple, uzun bir bekleyişin ardından Wonderlust etkinliğinde yeni iPhone 15 serisini tanıttı. Serinin ortanca modeli olarak öne çıkan iPhone 15 Plus, bir dizi yenilik ve geliştirme ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads, kullanıcı kaybetmeye devam ediyor!

Meta'nın eski adı Twitter olan X sosyal medya platformuna rakip olarak kullanıma sunduğu Threads’ın kan kaybını önlemek için masa üstü kullanım özelliği eklenecek.

Cep telefonlarında yeni dönem: Yenilenmiş telefon veya kiralık sıfır telefon kullan!

MediaMarkt, yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmetiyle, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu akıllı telefonları kiralamalarını veya sahip olmalarını sağladığını ifade etti.

Motosiklet Kullanıcılarına Ceza Uyarısı: Yanlış Bilgiyle Yola Çıkanlar Cezalandırılıyor

Son zamanlarda motosiklet kullanıcılarını ilgilendiren motosiklet ehliyeti sınıflarıyla ilgili tartışmalar gündeme geldi. 50 cc silindir hacmine sahip motosikletlerin B sınıfı ehliyetle kullanılabileceği açıklaması yapılmasına rağmen henüz yasal olarak kabul edilmedi.

Kullanıcı Deneyimi Test Merkezi Haberi

Kullanıcı Deneyimi Test Merkezi



Tüm Telekomünikasyon İş Adamları Derneği (TÜTED), Kullanıcı Deneyimi ve Uygulamalı Telekomünikasyon Eğitim ve Test Merkezi’ni hizmete açtı. Yaklaşık 1 milyon 750 bin lira yatırımla kurulan merkez, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) ‘Kâr Amacı Gütmeyen Kurumlara Yönelik Bilgi Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı’nda İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi bünyesinde hayata geçti. Turkcell desteğiyle kurulan sözkonusu deneyim merkezi, sektörün gereksinimlerine cevap verecek nitelikte bir kullanıcı deneyimi, eğitim ve sınama merkezi olarak faaliyet gösterecek.  


UZMANLIKLAR BİR ARADA 

Merkez, insan davranışları, tüketici eğilimleri, müşteri deneyimi, ürün yönetimi, inovasyon, nöroloji, sosyal bilimler gibi farklı disiplinlerden uzmanlıkları bir araya getiriyor. Yeni teknoloji ve stratejilerin uygulandığı, uçtan uca ürün, hizmet tasarımı geliştirmesi için testlerin gerçekleştirildiği laboratuvarda, bilimsel araştırmaların yürütülmesi ve kullanıcı deneyimi konusunda uzmanlar tarafından...