28 / 04 / 2024

küplüce kentsel dönüşüm 2017

küplüce kentsel dönüşüm 2017

Üsküdar Çamlıca'da 270 bin nüfusun yaşadığı mahalleleri kapsayan Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar ne durumda? İşte, Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşümünde son durum..

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

İstanbul'un en büyük gündemi kentsel dönüşüm!

İBB İştiraki KİPTAŞ İstanbul'un çeşitli ilçelerinde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, şehirde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 3 bina yıkılıyor!

26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece'de, riskli 3 bina daha yıkılıyor.

Çanakkale Gökçeada'daki kentsel dönüşüm planı TBMM'de!

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesindeki riskli yapılar ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Sakarya'nın öncelikli gündemi 'kentsel dönüşüm'!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı seçilen AK Parti Milletvekili Uncuoğlu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentsel dönüşümü masaya yatırdı.

Büyükçekmece'deki 8 katlı bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 8 katlı bina yıkıldı...

küplüce kentsel dönüşüm 2017 Haberi

küplüce kentsel dönüşüm 2017

Üsküdar'ın 1/5000'lik ve 1/1000'lik geri görünüm ve etkilenme  bölgeleri koruma amaçlı revizyon nazım imar planı ile uygulama imar planının kabul edilmesi ile kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. 

Üsküdar Belediyesi ve TOKİ  işbirliğiyle yürütülecek olan Büyük Çamlıca kentsel dönüşüm projesi Çamlıca Camisi eteklerinde yer alan mahallelerde hızla sürüyor. 

"Çamlıca'nın eteklerinde yer alan 530 bina ve bin 500'e yakın bağımsız bölümün yer aldığı alan komple kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan olarak ilan edildi ve dönüşüm start aldı. 

Yıkımlar başladı
Üsküdar Belediyesi öncülüğünde başlatılan Örnek Dönüşüm hareketinde Çamlıca - Kirazlıtepe, Güzeltepe, Sultanmurat ve Yavuztürk mahallelerini kapsayan dönüşümün ilk fazında dönüşüme uğrayacak binaların yıkımına Ağustos ayında başlandı. 

Üsküdar da başlatılan dönüşüm projesi 270 bin nüfusun yaşadığı mahalleleri kapsıyor. Üsküdar kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek olan binalar mahalle kültürünü...