04 / 05 / 2024

Kürşat Tuncel gayrimenkul değerlendirmesi

Kürşat Tuncel gayrimenkul değerlendirmesi

Satış Küpü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi. Kürşat Tuncel ' Bu yıl gayrimenkulde akbaba fonlarının yılı ' sözlerini dile getirdi...

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

TCDD, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.  Söz konusu kiralama ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Her binaya sıfır atık uygulaması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atık getirme merkezlerinin kurulumu ve işletilmesi için sıfır atık uygulamasını hayata geçiriyor. 

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Kırşehir'de 21 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

Kürşat Tuncel gayrimenkul değerlendirmesi Haberi

Kürşat Tuncel gayrimenkul değerlendirmesi

Satış Küpü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. işte Kürşat Tuncel'in yazısı;



2014 yılına girerken uluslararası ekonomik gelişmelerin ve Türkiye’de giderek yükselen siyasi gerilimin neticesi olarak paranın maliyetinin yükseleceğini ve artan reel faizlerin ilk önce konut talebini vuracağını söylemiştik. Nitekim yılın ilk aylarında özellikle yeni konut satışlarından düşüş sinyalleri gelmeye başladı. Konut üreten büyük müteahhitlerin üye olduğu GYODER, iç talepte yavaşlama başladığını duyurdu. Her ne kadar demeçte “Seçimlerden sonra durumun düzeleceğini ve yabancı alımlarının kuvvetleneceğini bekliyoruz” dense de, mevcut ekonomik koşullarda iç talebin canlanamayacağını göreceğiz. Benim tahminim; bu yıl ikinci el konut piyasasında %15, yeni konut piyasasında ise %20’ler civarında satışlarda düşme görüleceğidir.


GYODER’in açıklamasında bu yıl %10’lara ulaştığı söylenen yabancı alımlarına ilişkin rakamın ise nereden geldiği soru...