28 / 07 / 2024

Lale devri Sadabat

Lale devri Sadabat

1978 yılında Lale Devri'nin eğlence yeri olan Sadabat, Kağıthane Belediyesi tarafından yeniden canlandırılacakmış. Kağıthane'de 750 dönümlük alanda kurulacak Kağıthane Kültür Parkı ile Sadabat tekrardan canlandırılacakmış.

Ülkeye giren parayla yatırım yapmak yerine lale devri yaşandı!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, "İYİ Parti'nin Hazine Bakanı adayıyım. Henüz kesinleşen bir şey yok. Ben bir bakanlığa adayım. Sonuçta ekonomi ile alakalı birçok bakanlık olacak. Kötü idare edilen ekonomiyi ayağa kaldırmak zorundayız" ifadelerini kullandı

AVM yatırımcıları için lale devri bitti!

Son 15 yılda ulaştığı 50 milyar dolarlık yatırım hacmi ve yıllık 75 milyar dolara ulaşan cirosuyla bir dönemin en gözde yatırımı alışveriş merkezlerinin yıldızı sönüyor.

Tapu hisse devri masrafları 2015!

Taşınmaz malların mülkiyetinin tamamının veya bir hissesinin devri işlemleri, tapu dairesinde yapılıyor. Tapu dairesinde yapılan bu işlemler için belli masraflar ödeniyor. İşte tapu hisse devri masrafları 2015..

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm için belediyeye yetki devri!

Bakanlar Kurulu kararıyla "afet riski altındaki alan" olarak ilan edilen Soğukpınar ve Atatürk mahalleleriyle ilgili kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kemalpaşa Belediyesi’ne yetki devri töreni yapıldı.

Ukracity'nin devri için çalışmalar başladı!

Ukracity ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "Taşınmaz satış bedelinin tamamını ve senetlerini düzenli ödeyen müşterilerimizin projenin devri ile birlikte sözleşmelerinin projeyi devralacak firmaya devri konusunda çalışmalar başlatılmıştır." dedi..

İstanbul'da lale zamanı başlıyor!

'İstanbul Lalesiyle Buluşuyor!' temasıyla 2005 yılında başlayan İstanbul Lale Festivali'nin bu yıl onuncusu düzenleniyor. Emirgan Korusu’na 192 farklı türde 2milyon 800 bin lale dikildi.

Akçakoca SKY Tower Hotel'de Devri Tatil fırsatıyla her şey dahil 6 yıl tatil!

Her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil fırsatı sunan Akçakoca SKY Tower Hotel projesinde Devri Tatil imkanı sağlanıyor. Projede her dönem bir renkle belirlendi.

SKY Tower Hotel Akçakoca'da her şey dahil 6 yıl Devri Tatil!

Her şey dahil 6 yıl Devri Tatil fırsatı sunulan SKY Tower Hotel Akçakoca projesinde her dönem farklı renkle belirtilmiş durumda. Projede 4 farklı dönem bulunuyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca'da her şey dahil Devri Tatil fırsatı!

2 yıldır faaliyetini sürdüren SKY Tower Hotel Akçakoca projesi kapsamında her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil imkanı sunuluyor. Projede Devri Tatil imkanı da sağlıyor.

1955 yılında İstanbul'da taş devri hayatı yaşayanlar varmış!

1955 yılında İstanbul'da taş devri hatayı yaşayan insanlar varmış. Fatih'te, Bizans devrinden kalma ışıksız ve rutubetli bir mahzende aile yaşıyormuş. Mahzende yaşayan ailenin reisi verem olmuş.

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi için belediyeye yetki devri!

Küçükçekmece Belediye Meclisi 2 Mart'ta yaptığı toplantıda Yarımburgaz Mahallesi'nde 540 bin metrekarelik rezerv alanı ile ilgili belediyeye yetki devri kararını oy çokluğuyla kabul etti...

Sky Tower Hotel Akçakoca'da 6 yıl boyunca Devri Tatil fırsatı!

6 yıl boyunca, her yıl istenilen dönem ve hafta içerisinde, her şey dahil imkanlar ile tatil yapılan Sky Tower Hotel projesinde Devri Tatil fırsatları devam ediyor.

Aile arasında tapu devri!

Kendi adınıza bir ev veya arsa gibi taşınmaz malınızın bulunduğunu ve bu gayrimenkulün aile içinde devrini istediğinizi düşünelim. Peki, aile arasında tapu devri nasıl olur?

Lale devri Sadabat Haberi

Lale devri Sadabat



''SADABAT'' yeniden canlandırılacak


  LALE Devri'nin dillere destan olan eğlence yeri ''Sadabat'ın yeniden canlandırılması amacı ile Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar yoğun biçimde devam ediyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Şehircilik Kürsüsü öğretim üyelerince Sadabat'ı kapsayan 750 dönümlük alan içinde kurulacak ''Kağıthane Kültür Parkı'nın, planları ve maketi yapıldı. Kağıthane Meydanı'ndan, Alibeyköy sınırına kadar olan ve Kağıthane Deresi'nin iki yanını içine alan yerde kurulacak olan ''Kağıthane Kültür Parkı'' planının uygulanmasına önümüzdeki yıl başlanacak.


  Proje ve maketi İstanbul Teknik Üniversitesi Şehircilik Kürsüsü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Aru, Doç. Dr. Ahmet Keskin, Doç. Dr. Ayten Çetiner, Doç. Dr. İbrahim Şanlı, Dr. Afif Batur,...