09 / 05 / 2024

led tasarruf sağlarmı

led tasarruf sağlarmı

Philips Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Göktuğ Gür, "Toplamda 7 milyon direğin aydınlatmasının LED'e dönüştürülmesiyle 5 yılda aşağı yukarı 1,5 milyar avroluk tasarruf sağlamamız mümkün olabilecek" dedi...

Aydınlatmada tasarruf düşüncesi LED'e yöneltiyor!

Kış aylarında havaların soğuması ile ısı enerjisi keseleri zorlarken, havaların erken kararması ve gecelerin uzun olması nedeniyle aydınlatma noktasında da artan elektrik tüketimi faturaları kabartıyor...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle 3,4 milyar liralık tasarruf sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde zamandan ve yakıttan toplam 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandığını, karbon emisyonunun da 18 bin ton azaltıldığını açıkladı.

Kullanmadığınız odada peteği kapatmak doğalgaz tasarrufu sağlar mı?

Meteorolojiye göre pek çok ilde kar geliyor. Yüksek doğalgaz faturalarında tasarruf sağlamak isteyen vatandaşlar ise çeşitli yöntemler deniyor? En sık kullanılan yöntemlerden biri de kullanılmayan odaların peteklerinin vanasını kapatmak oluyor. Peki bu yöntem tasarruf sağlıyor mu? Doğalgaz faturasın

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Benzin ve motorinde sihir gibi taktik! Bunu yapın, ayda yüzde 5'lik yakıttan tasarruf edin

Benzin ve motorin fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar da benzin ve yakuttan nasıl tasarruf edebileceklerini araştırmaya başladı. Doğru hava basıncı, yakıtta yüzde 5 tasarruf sağlıyor.

Çanakkale Köprüsü'yle, yılda 567 milyon lira tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprüsü'yle, her yıl toplam 567 milyon lira tasarruf sağlayacağız."dedi.

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

Aydın Denizli Otoyolu yıllık 614 milyon TL tasarruf sağlayacak!

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi 8 kere ertelendi, ancak dokuzuncuda tamamlanabildi. Bu etabın tamamlanmasının 3 yıl süreceği tahmin ediliyor. Otoyol ile yıllık 614 milyon TL tasarruf sağlanacak.

Elite Concept, ulaşım ve zamandan tasarruf sağlayacak!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept, ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alarak hem ulaşım hem de zaman tasarrufu sağlıyor.

e-Belediye projesi ile 2 milyar liranın üstünde tasarruf sağlanacak!

Yeni e-Belediye sistemini duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, proje ile ilgili “2020 yılı sonuna kadar da tüm belediyelerimizin sisteme dahil olmasını planlıyoruz. Toplam 2 milyar liranın üzerinde tasarruf sağlanacak" dedi…

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor. 

Küçük dairelerle 550 milyar dolarlık tasarruf mümkün!

MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, “Küçük metrekarelerde üretim yapılması ve enerji verimliliğinin dünya standartlarında uygulanmasıyla 2040 yılına kadar ilave yapılacak 20 milyon adet konutla birlikte 550 milyar dolarlık tasarruf sağlayabiliriz” dedi.

Kastamonu'da yıkılan binalarla tasarruf sağlanıyor!

Kastamonu Belediyesi tarafından ikinci el tasarrufu başladı. Belediye, yıkılan binalardan alınan malzemeleri kullanarak tasarruf sağlıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü ile yıllık 18 milyarlık tasarruf!

Rüzgar testi laboratuvarında dayanıklılığı test edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde süreç başarıyla tamamlandı. Yakında açılması planlanan proje, Türkiye’ye her yıl 18 milyar lira civarında tasarruf sağlayacak. 

led tasarruf sağlarmı Haberi

led tasarruf sağlarmı


Philips Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Göktuğ Gür, "Toplamda 7 milyon direğin aydınlatmasının LED'e dönüştürülmesiyle 5 yılda aşağı yukarı 1,5 milyar avroluk tasarruf sağlamamız mümkün olabilecek" dedi.


Philips Türkiye, Çanakkale Şehitler Abidesi’ni LED teknolojisiyle aydınlattı. Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'na gerçekleştirilen gezide gazetecilerle bir araya gelen Gür, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli bir simgesi olan abidenin aydınlatmasını yapmanın kendilerine gurur verdiğini söyledi.


Gür, 115 bin çalışana sahip Philips’in geçen yıl 23,3 milyar avro ciro elde ettiğini belirterek, 2025 vizyonlarının her yıl 3 milyar insanın hayatına dokunmak olduğunu anlattı.


Yapacakları yeniliklerle insanların hayatında değer oluşturmayı arzu ettiklerini ifade eden Gür, 2013 marka değeri sıralamasında 10 milyar avro ile dünyada 40. ve dünya yeşil markalar sıralamasında 23. sırada bulunduklarına işaret etti.


Yaptıkların satışların yüzde 50’den fazlasının yeşil...