02 / 05 / 2024

Lidebir sektör söyleşi 2017

Lidebir sektör söyleşi 2017

GYODER'in ev sahipliğinde ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin'in katılımı ile düzenlenecek olan Lidebir sektör buluşması 5 Aralık'ta yapılacak. 

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

İnşaat sektöründe ithal işçi krizi: 'Amaç işçileri birbirine kırdırmak'!

Türkiye'de inşaat projelerinde çalışacak işçi bulmak neredeyse imkansız bir hal aldı. Bu soruna çözüm bulmak isteyen sektör temsilcileri ithal işçi tavsiyesinde bulunurken Dev Yapı-İş'in sert yanıt gecikmedi.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat yaptığı açıklamada Türkiye genelinde çok ciddi denetimlere başladığını dile getirerek emlak sektörünün kabuk değiştirdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

İnşaat Sektörü ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek’ için tek çatı altında toplandı!

İnşaat Deryası tarafından, bu yıl ilk defa gerçekleştirilen 'İnşa Edenler' gala ve panel organizasyonunda inşaat sektörünün temsilcileri bir araya geldi.

İnşaat sektörünün gözü düşük faizli kredide! Kredi muslukları açılırsa sektör canlanacak!

Konut satışlarının geçtiğimiz seneye göre yüzde 50 düştüğünü dile getiren Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, sektörün hareketlenmesi için uygun faizli kredi imkanı sunulması ve KDV oranlarında düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi.

DİSK'ten yeni asgari ücret açıklaması: "Kamu ve özel sektör işçileri arasındaki ücret farkları ortadan kaldırılmalı" 

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin belirlenmesi sırasında, özel sektör ile kamu işçileri arasındaki maaş farklarının ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. İşte detaylar..

Sigorta sektörü hasar ödemeleri için düğmeye bastı! 

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada sigorta şirketlerinin depremin ilk gününden itibaren, tek yürek halinde çalışmalarına devam ettiğini belirterek, sigorta sektörünün hasar ödemelerine başladığını söyledi.

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk gayrimenkul şirketleri Dünya Kupası öncesi Katar'da yatırımcı arayışına çıktı. Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle çözüm arayışında olan sektör Katar'ın elit kesimine proje beğendirmek için yarışa girdi. İşte detaylar...

Çimento sektörü enerji maliyetleri için alınacak tedbirleri bekliyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çimento sektörü enerji maliyetleri için alınacak tedbirleri bekliyor...

Avrupa Merkez Bankası'ndan emlak sektörü açıklaması! İşte sektördeki riskler...

Avrupa Merkez Bankası (AMB) tarafından koronavirüs pandemisinde yüksek fiyatlarla daha çok borçlanılması sebebiyle emlak sektörünün Euro Bölgesi bankalarında önem arz eden bir "güvenlik açığı" olduğunun altı çizildi.

Lidebir sektör söyleşi 2017 Haberi

Lidebir sektör söyleşi 2017


GYODER'in ev sahipliğinde ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin'in katılımı ile gerçekleştirilecek olan Lidebir sektör buluşması 5 Aralık 2017 Salı günü gerçekleştirilecek. 

Özyeğin Üniversitesi Swissotel Kampüsü'nde düzenlenecek olan Lidebir sektör buluşmaları / sektörel söyleşileri başlıyor. 

Lidebir sektör buluşmasında  ''Gayrimenkul sektöründe mevcut finansal enstrümanlar, farklı finansal enstrümanlar, sukuk,Gayrimenkul Yatırım Ortakları, Değerlendirmenin önemi ve finansal enstrümanlarda değerlenmeden beklentiler''...