23 / 07 / 2024

lüleburgazdaki yanan evden çıkan 35 bin lira

lüleburgazdaki yanan evden çıkan 35 bin lira

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde sokak köpeklerini beslemek için dışarı çıkan kadının henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında küle dönen evindeki 35 bin TL yanmamış olarak bulundu...

Kiracısını evden çıkaramayan ev sahibi isyan etti! Mahkeme sonuçlanmıyor! İntihar mı edeyim?

Denizli'de bir ev sahibi 1,5 yıl önce kiracısına oğlu evlenmeden evini boşaltmasını istedi. Kiracı ise bu isteği geri çevirdi ev sahibi ise mahkemenin yolunu tuttu. Kiracının evden çıkmaması üzerine Adalet Bakanlığı'na seslenen ev sahibi isyan etti.

Ev sahipleri merak ediyor! Kira sözleşmesi olmayan kiracı evden nasıl çıkartılır?

Kira sözleşmesi olmayan bir kiracının ev sahibi tarafından evden hangi durumlarda çıkarılabileceği vatandaşlar arasında merak edilen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Eğer bir kiracının kira sözleşmesi yoksa ne yapılır?

Konut sigortaları resmen cep yakıyor! Geçen yıl 600 TL olan konut sigortası bu yıl 5 bin 300 TL oldu!

Son dönemlerde DASK'ın dışında konut sigortasına da ilgi arttı. Her 4 evden biri konut sigortası yaptırıyor fakat zamlı tarifeyle, geçen sene 600 TL şeklinde olan konut sigortası bu yıl 5 bin 300 lira seviyesine yükseldi.

Ev sahipleri dava yolu ile kiracılarını nasıl çıkarabilirler?

Kiracıların en büyük korkusu oturduğu evden çıkarılmak olurken ev sahipleri de hoşnut olmadıkları ve istemedikleri kiracıyı nasıl en kolay evden çıkarabileceklerine dair yöntemler arıyor.

Vehbi Koç’tan kiracılı ev yorumu: Arsa altındır, üstüne bina yaparsan gümüş, içine kiracı sokarsan teneke olur

Elinde parası olanlar nasıl değerlendireceğini düşünürken Borsa Yatırımcısı Levent Ağan, Koç Grubu’nun kurucusu Vehbi Koç’un bir yatırım tespitini paylaştı. Vatandaştan şu an tenekenin bile kiracılı evden daha değerli olduğu yorumları geldi.

Ev sahipleri ve kiracıların en çok merak ettiği konu! 1 yıllık kiracı evden çıkarılır mı?

Kiracılar ile ev sahipleri arasında yaşanan sıkıntılar meselenin hukuki boyutlarının daha çok araştırılmasını sağlıyor. Buna göre, 1 yıllık bir kiracıyı ev sahipleri evden çıkarabilir mi?

Kiracı ne yaparsa ev sahibi evden çıkaramaz?

Kiracıların ev sahipleri tarafından evden çıkarılmaları kiracılar için oldukça sıkıntılı ve yüksek maliyetli bir durum olabilmektedir. Böyle bir durum ile karşılaşmak istemeyen kiracıların tedbirli davranmaları durumunda evden çıkarılmaları neredeyse imkansız bir durum olmaktadır.

Kiracısını evden çıkarmak isteyen mülk sahipleri: Düz hesap 15 sene beklemeniz gerek! 

Binlerce mağdur ev sahibi, yüzde 25 zam sınırına ve uzun süren tahliye davalarına tepki gösteriyor. Peki kiracı nasıl evden çıkarılır? İşte ev sahiplerinin merak ettiği o sorunun yanıtı ve sözleşmelerde 15 yıl detayı...

Satışı yapılan evden, kiracı nasıl çıkartılır? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Satılmış ve içerisinde kiracı bulunan evlerin durumunda bir kiracının evden ne kadar sürede çıkarılabileceği vatandaşlar arasında merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, yeni ev sahibi kiracıyı hangi süreçlerde ve nasıl evden çıkarabilir?

Kiracılar dikkat! Kiracıyı ev sahibi evden hangi durumlarda çıkaramıyor!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntılı durumlar karşısında kiracılar evden çıkarılmamak için her türlü yola başvurabiliyorlar. Buna göre, kiracıların yapacakları bir işlem ile ev sahipleri uzun seneler onları evden kolay kolay çıkaramıyorlar.

Ev sahipleri dikkat! Kiracınızı 12 yıl evden çıkaramayabilirsiniz!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında son dönemlerde yaşanan sıkıntı ve anlaşmazlıklar karşısında iki tarafta mevcut haklarını bilmediği zaman haksızlıklara neden olabiliyor. Buna göre, bir kiracı istemedikçe istisnai durumlar hariç 12 sene evden çıkarılamıyor.

Ev sahibi kiracısını evden nasıl çıkarır? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanalar sıkıntılar her geçen gün artıyor ve gündemi de meşgul ediyor. Kiracısını evden çıkarmaya ikna edemeyen ev sahipleri maalesef mahkeme yoluna gidiyorlar. Buna göre, ev sahipleri hangi gerekçeler ile kiracılarını evden çıkarabilirler?

Kiracılar aman dikkat! Ev sahipleri kirayı ödeseniz bile sizi evden çıkarabilir ama nasıl? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar ve anlaşmazlıklar son zamanlarda gündemdeki yerini korumakta. Buna göre, kiracılar için önemli bir uyarı kaydedildi. Kiracılar kira ödemelerini aksatmalasalar bile ev sahipleri tarafından evden çıkarılma riski ile karşı karşıya kalabiliyorlar.

lüleburgazdaki yanan evden çıkan 35 bin lira Haberi

lüleburgazdaki yanan evden çıkan 35 bin lira


Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde sokak köpeklerini beslemek için dışarı çıkan kadının küle dönen evindeki 35 bin TL yanmamış olarak bulundu.


Yangın, Lüleburgaz ilçesi Yıldırım Mahallesi Turgutbey Caddesi 2. Sokak’ta oğlu Şerafettin Kocaman ile birlikte yaşayan Necmiye Kocaman’ın (85) evinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, yaşlı kadın saat 11.00 sıralarında sobaya kömür atarak sokak hayvanlarını beslemek için evin bahçesine çıktı. Yaşlı kadın dışarıda olduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında evden dumanlar yükselmeye başladı.


Evden dumanların yükseldiğini fark eden komşuları, Kocaman’ı göremeyince evde olduğunu düşünerek camları kırdı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın 1 saatte söndürülebildi. Yangının söndürülmesinin ardından içeride emanetleri olduğunu söyleyen Kocaman, ısrarla eve girmek istedi. Yaşlı kadın, durumun tehlikeli olması nedeniyle itfaiye erlerinin kendisini uzaklaştırması...