29 / 04 / 2024

luna coin

luna coin

Terra'nın LUNA'sı %99'den fazla düştü ve UST stabilcoin'i hala 1 doların altında. Son piyasa türbülansı, LUNA ve UST üzerinde çok fazla baskı oluşturarak stabilcoinin sabitlenmesini kaybetmesine neden oldu. Yatırımcı tedirginliği arttıkça, Luna yetkilileri UST'ye kaçışı engelleyemedi.

Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı ile satışlar devam ediyor. Peki Luna Dragos projesinde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Luna Garden'da teslimler yıl sonunda! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

Luna Garden projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Peki Luna Garden'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 34 bin 300 dolar civarında işlem görmesiyle giderek güçlenen altcoin piyasasında BitTorrent (BTT) 24 saatte yüzde 21,08 oranında artış gösterdi. GALA yüzde 4,82 ile en fazla değer kaybeden coin oldu.

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kuruağaç tarafından kuruldu.

Luna Dragos konut projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim fırsatı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 689 konut, 55 adet ise ticari ünite hayata geçecek. İşte detaylar...

Bitcoin'den büyük atak! 31 bin dolar seviyesinde geziniyor...

FED Başkanı Powell’ın Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nde gerçekleştirdiği konuşmanın ardından lider coin atağa geçti. Bu kapsamda Bitcoin bir haftada yüzde 22 artışla 30.800 dolar seviyesini test etti.

Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi? Tapu hangi hallerde bozulur?

Tapu intikal durumu pek çok durumda yaşanabiliyor. Örneğin bir baba, oğluna tapu verebilir. Tapu verildiğinde geri alınabilir mi, alınmaz mı? İşte detaylar!

Luna Dragos ön satışta! Yeni proje!

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Luna Dragos ön satışta! Peki Luna Dragos konut fiyatları ne kadar? İşte Luna Dragos konut fiyat listesi...

Babamın üzerine olan tapuyu nasıl alabilirim? Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi?

Miras konusunda kişilerin kafalarını kurcalayan bazı önemli detaylar vardır. İşte miras konusunda vatandaşlar tarafından araştırılan detaylar!

Gündeme bomba gibi düştü! İşte dünyayı bekleyen yeni küresel riskler!

Ekonomik krizler, salgın hastalıklar ve yanı başımızda devam Rusya-Ukrayna savaşı derken insanoğluna rahat yok gibi. 2023 yılında bütün dünya genelini etkileyecek yeni bir tehditten bahsediliyor. Uzmanlar şu sıralar yeni küresel riskleri tartışıyor.

Kripto para piyasası için müjde!

Kripto para piyasası için Japonya'da müjde geldi! Japonya kripto para borsalarının coin listelemelerini daha kolay hale getireceklerini bildirdi.

luna coin Haberi

luna coin

Terra (LUNA)'nın fiyatı, ağın TerraUSD (UST) stabilcoini sabit para birimini kaybettikten sonra düştü. Bu yılın başlarında önemli kazanımlar elde ettikten sonra, LUNA son 24 saatte %99'den fazla düştü. Stabilcoinlerin çekici yanı, teorik olarak diğer kripto para birimlerini etkileyen fiyat dalgalanmalarından etkilenmemeleridir. Bununla birlikte, CoinGecko'ya göre, dünkü kripto çöküşünde 1 UST değeri 0,66 dolara kadar düştü ve tüm Terra ağına olan güveni sarstı. Peki LUNA coin neden düşüyor, battı mı? Terra kripto parası LUNA coin piyasadan kalktı mı?

Her biri kendi risklerini taşıyan farklı sabit para türleri vardır. Örneğin, Tether (USDT) ve USD Coin (USDC), fiat destekli sabit paralardır, yani çıkardıkları her jetonu desteklemek için 1$'lık rezervleri olmalıdır. Ancak bu rezervleri çevreleyen her zaman çok fazla şeffaflık yoktur.