14 / 05 / 2024

Makedonya yağış son durum

Makedonya yağış son durum

Makedonya'da etkili olan sağanak nedeniyle ülkenin doğusunda tarım arazileri sular altında kaldı, olağanüstü hal ilan edildi. Bazı bölgelere de elektrik direklerinin yıkılması nedeniyle elektrik verilemiyor.

Ford Kuga ve Puma'ya son dakika Nisan 2024 indirimi geldi! Hemen bu en gözde iki dev modelin yeni fiyatlarına bakın!

Otomotiv devi Ford'un en sevilen modelleri arasında yer alan Ford Kuga ve Puma'ya Nisan 2024'e özel indirim geldi. Peki Ford Kuga ve Puma'nın Nisan 2024 fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika Kuga ve Puma fiyatları...

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

İkinci EYT mağdurları için kanun teklifi Meclis'te! Kadınlarda 43, erkeklerde 45 yaş... SON DAKİKA!

Emeklilikte yaşa takılanlar için yeni kanun teklifi Meclis'e gitti. Peki teklifte neler var? İşte detaylar...

Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

Kia’nın en çok tercih edilen modellerinden Rio’nun güncel fiyat listesi yayımlandı. Rio’nun fiyat listesine bakıldığında Kia’nın eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayında da bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia Picanto’nun kasım ayı fiyat listesi belli oldu! Picanto’ya son 3 ayda zam gelmedi!

Eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayının da ilk günlerinde fiyat listelerini bir bir güncellemeye başlayan Kia, ilk olarak Picanto’nun fiyat listesini paylaştı. Sevilen modeli Picanto’nun güncel fiyatını resmi internet sitesinde paylaşan Kia, bu modele bu ay zam yapmadı.

Ford resmen ezber bozdu! Kuga’ya son iki ayda tamı tamına 229 bin 500 TL indirim geldi!

Ford, ekim ayı doğrultusunda Kuga modelinin yeni fiyat listesini paylaştı. Paylaşılan fiyat listesine bakıldığında Ford’un bu modele bu ay 55 bin 900 TL zam yaptığı görüldü. Ford’un eylül ayında Kuga’ya yaptığı zamla beraber son iki ayda 229 bin 500 TL indirim gelmiş oldu.

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.

Zam yerine indirim geldi! Ford Fiesta’ya son iki ayda arka arkaya indirim!

Ford, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini revize etmeye başladı. Bu kapsamda, Fiesta modeline tam 36 bin 800 TL indirim yaptığı görüldü.

Yılın müjdesi Kia’dan geldi! Picanto’ya son iki ayda hiç zam yapılmadı!

Uygun fiyatlarıyla Türkiye pazarında hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Kia, ekim ayı fiyat listesini yayımladı. Paylaşılan fiyat listelerine bakıldığında Kia’nın en çok tercih edilen Picanto modeline zam yapılmadığı görüldü.

Milyonlarca SSK'lıya son dakika yüzde 14 zam müjdesi! Yeni zamlı maaş tablosu ortaya çıktı!

Kamu çalışanlarına ilişkin toplu sözleşme görüşmeleri sürüyor. Bugün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılan ikinci toplantıdan sonra memurun zam talepleri ele alındı. Bu kapsamda, emekli ve memur için teklif edilen zam oranı da belli oldu. İşte yeni zamlı maaş tablosu...

Halkbank'tan sıkıntıya son. Flaş açıklamayı yaptılar

Halkbank'tan nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir fırsat geldi. Halkbank’tan düşük faizli kredi desteği verilecek.

A101'den yine unutulmayacak çılgın indirim! Fiyatı 25 TL'ye düştü

Son senelerde sürekli olarak çıkan enflasyon üstüne market ürünlerindeki etiketler devamlı değişiyor. İndirim listelerinde devamlı yer edinen ayçiçek yağı son indirim ile litresi 25 TL'ye kadar düştü.

Deprem uzmanı Marmara'daki riskli fayları tek tek açıkladı! Güney Marmara'ya son dakika 7'den büyük deprem uyarısı! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara Denizi'nde dün meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Riskli bölgeyi Marmara'nın güneyi olarak belirten Üşümezsoy, iki fayın kırılması halinde 7'den büyük deprem olabileceğine dikkat çekti. 

Makedonya yağış son durum Haberi

Makedonya yağış son durum


Kalimantsi Barajı'nın taşması nedeniyle Bregalnitsa Nehri'ndeki sular yükseldi. Su seviyesinin yükselmesi, İştip civarını etkiledi. Çeşinovo-Obleşevo, Koçana, İstibanya'daki çok sayıda tarım arazisi büyük zarar gördü.


Makedonya İçişleri Bakanlığı yetkililerinin yanı sıra askerler de gece boyunca kriz bölgelerindeki vatandaşların tahliyesi için çalıştı.


Öte yandan, Pelagonya bölgesinde de Tsrna Nehri'nin taşması nedeniyle yaklaşık 5 bin hektarlık tarım alanının sular altında kaldığı bildirildi.


Bazı bölgelere de elektrik direklerinin yıkılması nedeniyle elektrik verilemiyor.


Olağanüstü hal dolayısıyla ilgili bakanlıkların yetkililerinde oluşan kriz masası bugün başkent Üsküp'te toplanacak.


Geçtiğimiz günlerde de yapışlar nedeniyle İştip, Radoviş, Konçe ve Karbintsi bölgelerinde yollar çökmüş, tarım arazileri sular altında kalmıştı.


Bu arada, Başbakan Nikola Gruevski ve bazı bakanlar bölgeye giderek incelemelerde...