28 / 04 / 2024

Malatya İnönü Üniversitesi toki konutları

Malatya İnönü Üniversitesi toki konutları

Alınan bilgiye göre, İnönü Üniversitesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile yapılan 48 adet C1 (3+1) konutun ve 96 adet B1 (2+1) konutun teslimi 13-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı: Bu varlıkları hemen satın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu vatandaşlara dikkat çekici uyarılar yaptı. İşte "Şehirde, ailenin oturduğu ev dışında eviniz ve arsanız varsa ve alıcı bulursanız hemen satın" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

SON DAKİKA! Deprem oldu! Acil bakın!

AFAD tarafından verilen son dakika bilgisine göre, saat 20.01'de merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

İstanbul'daki o üniversiteye 143 Öğretim Üyesi alınacak! Başvurular başladı: Hemen şartlara bakın!

İstanbul Aydın Üniversitesi, farklı bölümler için toplam 143 öğretim üyesi alacak. Başvurular 21 Temmuz'da başladı. Peki hangi bölümlerde öğretim üyesi alımı yapılacak? İşte tüm şartlar ve merak edilenler...

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan acil çağrı: Hemen altın alın!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu 2024 yılının zor geçeceğini belirterek ''hemen altın alın'' diyerek vatandaşlara seslendi.

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Malatya İnönü Üniversitesi toki konutları Haberi

Malatya İnönü Üniversitesi toki konutları


Malatya İnönü Üniversitesi kampüsüne yaptırılan TOKİ konutlarının 13 Ekim'den itibaren teslimine başlanılacağı bildirildi.  İnönü Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından alınan bilgiye göre, İnönü Üniversitesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile yapılan 48 adet C1 (3+1) konutun ve 96 adet B1 (2+1) konutun teslimi 13-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak. 

Sözü edilen konutların teslimiyle ilgili ayrıntılı bilginin İnönü Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından alınabileceği kaydedildi. 


İlk...