03 / 05 / 2024

Manisa Değnekler düzenleme çalışmaları

Manisa Değnekler düzenleme çalışmaları

Büyükşehir Yasası ile adları mahalle olarak değişen köylerin tam manasıyla mahalle olması için yoğun bir çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona geldi.

Şantiye şeflerinin iş yükümlülüklerine yeni düzenleme! 75 yaşını dolduran şantiye şefliği yapamayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yaptığı yeni düzenleme ile beraber şantiye şeflerinin iş yükümlülükleri belirlendi. Peki yeni yönetmelikle neler değişti? İşte konu ile ilgili detaylar...

Erteleneceği iddia edilmişti, Airbnb yönetmeliğine düzenleme geldi!

Yaşanan bazı sorunlar sebebiyle 1 sene erteleneceği iddia edilen Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik'te düzenlemeye gidildi. Söz konusu düzenleme bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin yeni düzenleme yabancıya konut satışını olumsuz etkileyecek! 

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin düzenleme ile ilgili tartışmalar sürüyor. Peki yabancıya konut satışı bu düzenlemeden nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...

Fahiş aidatlar için üç bakanlık masaya oturdu: Yeni düzenleme ile yüksek aidatlara büyük darbe vurulacak!

Türkiye'de kira fiyatları gibi yüksek aidatlarda vatandaşı zorluyor. Bu konuda üç bakanlık tarafından yürütülen yeni kanuni düzenleme ile fahiş fiyatların önüne geçilecek. İşte detaylar...

Miras sahiplerine tapuda yeni düzenleme geliyor

Miras kalan ve kardeşler arasında paylaştırılan dükkan ve gayrimenkul tapuları için yürürlükteki yer alan uygulamalarda değişiklik yapıldı. Yapılan yeni düzenleme kapsamında hisseli tapu devri için noter onayı şartı yürürlükten kaldırıldı. İşte haberin ayrıntıları...

Konut alım satımında devrim niteliğinde düzenleme: Her şey daha güvenli ve şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde düzenleme ile herşey daha güvenli ve şeffaf olacak.

Deprem sigortasında sil baştan düzenleme: Şartlar değişti, fiyat ve teminatlar arttı!

Deprem sigortasının şartları sil baştan değişti. Fiyat ve teminatlar artarken, yeni düzenleme 1 Ağustos itibariyle uygulamaya alındı.

TCMB'den yeni düzenleme: Menkul Kıymet Tesisi Uygulama Talimatı'nda değişiklik yapıldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan yeni düzenleme haberi geldi. Buna göre Merkez Bankası (TCMB) bankaların ek zorunlu karşılık tutmasını gerektiren bilanço TL payını yüzde 60 seviyesinden yüzde 57'ye indirdi. İşte ayrıntılar...

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Yarar tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Türkkan ve Osman Yarar ortaklığında kuruldu.

Bakan Vedat Bilgin’den emeklilere temmuz ayında ek düzenleme müjdesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Vatandaşın pazardaki alım gücünü ölçüyoruz. Temmuz’da emekçileri koruyacak bir asgari ücret belirleyip, emekliler için de düzenleme yapacağız” dedi.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Manisa Değnekler düzenleme çalışmaları Haberi

Manisa Değnekler düzenleme çalışmaları


Büyükşehir Yasası ile adları mahalle olarak değişen köylerin tam manasıyla mahalle olması için yoğun bir çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, vatandaşların taleplerini dinledi. Köylerinin yepyeni bir görünüm kazandığını ve Büyükşehirin hizmetlerinden mutlu olduklarını belirten Değnekler Mahallesi sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Kış Öncesi Çalışmalar Ağırlık Kazandı

Gölmarmara ilçe merkezinin yanı sıra mahallelerinde de Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “17 ilçemizin tamamında mahalleye dönen köylerimizin tam manasıyla mahalle olması için adeta seferber olduk. Altyapısından parke taşına, asfaltından yoluna...