05 / 05 / 2024

Manisa Yunusemrede taş parke döşeme işlemleri sürüyor

Manisa Yunusemrede taş parke döşeme işlemleri sürüyor

Manisa’nın en büyük ilçesi olan Yunusemre’de, Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen, taş parke döşeme işlemleri kış aylarında da sürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Manisa OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi yapıldığı açıklandı.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 22 Ocak'ta saat 14:30'da yapılacak.

Manisa Doğtaş ve Kelebek mağazası açıldı!

Manisa ekonomisine katkı sağlayacak Doğtaş ve Kelebek mağazaları açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki taşınmazları satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

TOKİ Manisa Akgedik 775 konut ihalesi 3 Ağustos'ta!

TOKİ Manisa İli Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi 2.Etap 2.Kısım'da 775 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Manisa Akgedik 775 konut ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak.

Manisa Kırkağaç'ta altyapı sorunları çözülüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile makamında görüştü. Aslay, Manisa’nın 17 ilçesinde olduğu gibi Kırkağaç’ta altyapı sorunlarının çözüleceğini söyledi.

Manisa Şehzadeler'e 90 bin metrekare parke taşı!

Manisa Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016'daki çalışmalarıyla ilçeye 800 kilometre ova yolu, 90 bin metrekare parke taşı döşendi.

Manisa İcikler yeni yollarına kavuştu!

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı İcikler Mahallesi’nin yolları, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit parke taşı döşenerek yenilendi. Mahalleye 6 bin metrekarelik kilit parke taşı döşendi.

Manisa Karayağcı'da sıra üstyapıda!

Manisalıların daha huzurlu ve mutlu yaşam sürmeleri için il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Karayağcı Mahallesi’nde kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Akçapınar'ın yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Akçapınar Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının ardından, yolları yenilemek için kilit parke taşı döşeme işlemlerine başladı. Mahalleye 30 bin metrekarelik kilit parke taşı döşenecek.

Manisa Salihli'ye 302 kilometre asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli’nin Yeşilova Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluştu. Yeşilova sakinleri, 40 bin metrekarelik kilit parke taşının da döşenmesiyle Başkan Cengiz Ergün’ü mahalle girişinde sevinçle karşıladı.

TOKİ Manisa Demirci son başvurusu bugün!

67 adet konuttan meydana gelen TOKİ Manisa Demirci projesindeki daireler kurasız olarak açık satışta. Manisa Demirci son başvurusu bugün sona eriyor.

Manisa Yunusemrede taş parke döşeme işlemleri sürüyor Haberi

Manisa Yunusemrede taş parke döşeme işlemleri sürüyor

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, taş parke döşeme işlemlerini kış aylarında da sürdürüyor. Daha önceden mezbelelik olan yerler Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün özverili çalışmaları sayesinde kabuk değiştiriyor. Her mahalleye eşit şekilde hizmet götüren ve büyüyen nüfusun rahatı için gerçekleştirilen çalışmalar vatandaşlar tarafından beğeni kazanıyor. Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bu kapsamda Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan 5780 sokakta taş parke döşeme çalışmaları tamamlandı. Daha önceden çok kötü durumda olan sokak gerçekleştirilen 120 bin metrekarelik taş döşemesi sayesinde adeta yenilendi. Sokakta yaşayan Yunusemreli vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye ve özverili ekiplere teşekkür...