17 / 07 / 2024

Manisada yol için tarlalarını bağışladılar

Manisada yol için tarlalarını bağışladılar

Adiloba Köyü'nde yaşayanlar, Saruhanlı ilçesi ile köy arasındaki yolun genişletilip asfaltlanması için arazilerinin istimlak edilmeden kullanılmasına izin verdiler...

1954 yılında Yenikapı ve Sirkeci arası için yeni şehir planı hazırlanmış!

1954 yılında Şehircilik uzmanı Yenikapı ve Sirkeci arası için yeni bir plan hazırlanmış. Turizmin ön planda tutulmasının amaçlandığı planda, iki yer arasında asfalt yol yapılmasına karar verilmiş.

İstanbul İnşaatçılar Derneği açıkladı! Kentsel dönüşüm için yol haritası hazırlandı...

(İNDER), kentsel dönüşüm sürecinde olan ev sahiplerine yol göstermek için "Kentsel Dönüşüm ve Dönüşüm Alanlarında Müteahhit Seçme Rehberi"ni açıkladı. Rehberde "Risk Tespiti ve İlk Adımlar, Müteahhit Araştırması ve Seçimi, Sözleşme ve Güvenceler, Proje Yönetimi yer alıyor.

Yurt dışından ev almak isteyenler için önümüzdeki 6 ayı iyi takip edin uyarısı!

Independent Mortgage emlak yatırımcılarına önümüzdeki 6 ayda piyasaları yakından takip etmeleri tavsiye ederek, doğru zaman için yol haritasını paylaştı.

Gram altın için rakam veren İslam Memiş bu kez ters köşe yaparak 'Sakın yapmayın' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşlerin yaşandığı piyasa ile ilgili önemli detaylar paylaştı. İslam Memiş açıklamasında gram altın yatırımcısına yaptıkları büyük hataları da açıklarken, bundan sonrası için de yeni bir yol haritası çizdi. 

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

İşlenmeyen tarım arazilerini üretime kazandırmak için kiralama yönteminde yol haritası belli oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerinin daha verimli kullanılması ve kullanılamayan arazilerin de üretime kazandırılması için yol haritasını oluşturdu.

Arsa ve arazisi bedelsiz kamulaştırılanlar dikkat! AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün (KGM) yol yapımı gerekçesiyle bir taşınmazı bedelsiz kamulaştırdığı belirlendi. AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi. İşte ayrıntılar...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Riskli binada oturan kiracılar aman dikkat: Kentsel dönüşüm için başvuru yapamazsınız ama ihbar edebilirsiniz! 

Riskli binada oturanlar için yeni yasanın ardından yol haritası belli oldu. Söz konusu yasada riskli bina tespitinde kiracıya başvuru hakkı verilmiyor. Ancak Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na ihbar yapılabiliyor. İşte ayrıntılar...

Ekonominin 3 yıllık yol haritası açıklandı! Bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi! Büyüme yüzde 4 olacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024-2026 dönemini içeren Orta Vadeli Programı (OVP) ile ilgili detayları açıkladı. Buna göre, bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi. İşte o rakamlar...

Sanayide düşük karbonlu üretim için yol haritası hazırlığı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında sınırda karbon düzenlemesine tabi olacak düşük karbonlu üretime yönelik çalışma yaptıklarını belirterek, "Demir-çelik, alüminyum, çimento ve gübre sektörleri için yol haritası çalışmaları bitme aşamasında" dedi.

Spor otomobil tutkunları için Porsche Taycan Haziran fiyatları merak ediliyor! 

Porsche Taycan, etkileyici bir performansa sahiptir ve bu nedenle performans odaklı sürüşler için tercih edilir. Elektrik motorlarından anlık tork üretme kabiliyeti sayesinde hızlanma ve yol tutuş konusunda yüksek performans sunar. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Manisada yol için tarlalarını bağışladılar Haberi

Manisada yol için tarlalarını bağışladılar

Manisa'da Adiloba köyü yaşayanlar, Saruhanlı ilçesi ile köy arasındaki yolun genişletilip asfaltlanması için arazilerinin istimlak edilmeden kullanılmasına izin verdiler. 

     Saruhanlı ile Adiloba köyü arasındaki 2,5 kilometrelik toprak yolun genişletilip asfaltlanarak daha güvenli hale getirilmesine yönelik Manisa İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalara, köylüler de destek verdi. 

     Yol genişletme çalışmaları nedeniyle bölgede arazileri istimlak edilecek 25 Adilobalı çiftçi, arazilerinden gönüllü olarak feragat ederek, il özel İdaresi'nden istimlak parası talep etmedi. 

     Adiloba Muhtarı Osman Pala, AA muhabirine, köylerinden ilçeye gitmek için hali hazırda 5 kilometrelik asfalt bir yolun bulunduğunu ancak daha kısa olması nedeniyle sıklıkla 2,5 kilometrelik toprak yolun kullanıldığını belirtti. 

     Bu yolun genişletilerek asfaltlanmasının, yıllardır arzu ettikleri bir yatırım olduğunu ifade eden Pala, şunları söyledi: 

   ...