02 / 05 / 2024

marmaray ın geçiş ücreti ne

marmaray ın geçiş ücreti ne

Asya ile Avrupa'yı deniz altından tünelle bağlayan ve açılışı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapılan Marmaray'da, 15 gün olan ücretsiz taşıma sona erdi. Sabah 06.00'dan itibaren ücretli geçişler başladı....

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

Meriç üzerine yapılacak ikinci köprü İpsala-Kipi geçişini hızlandıracak...

İpsala ile Kipi (Bahçeköy) sınır kapıları arasında yer alan Meriç Nehri üzerinde yapılması hedeflenen ikinci köprünün, geçişleri hızlandıracağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

Bakan Özhaseki afetzedelere seslendi: 'Yerinde Dönüşüm’ için geç kalmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşüm ile ilgili afetzedelere seslenerek  'Yerinde Dönüşüm için geç kalmayın' dedi.

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! 

Seçimğin ardından gaza basan dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar bugün 22 TL'yi geçti. Doların geleceği rekor rakam belli oldu. Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı.

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları son kez uyararak doların geleceği rakamı resmen açıkladı. Geri sayım başladı...

Doların geleceği pik seviye resmen belli oldu! Elinde dolar olanlar çabuk harekete geçsin!

Doların geleceği pik seviye resmen belli oldu! Elinde dolar olanlar çabuk harekete geçsin! Dolar ne kadar olacak?

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi.

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

marmaray ın geçiş ücreti ne Haberi

marmaray ın geçiş ücreti ne


Asya ile Avrupa'yı deniz altından tünelle bağlayan ve açılışı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapılan Marmaray'da, 15 gün olan ücretsiz taşıma sona erdi. Sabah 06.00'dan itibaren ücretli geçişler başladı. 


Konuya ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtlayan TCDD Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Kurt, 15 günlük ücretsiz taşıma döneminde ciddi bir yoğunluk yaşandığını ve 4-5 milyon arasında yolcu taşındığının tahmin edildiğini kaydetti. 


Bu sabah 06.00 itibariyle ücretli geçişlerin başladığını hatırlatan Kurt, "Tam bilet 1,95 lira, öğrenci bileti 1 lira. Yolcu, Marmaray'dan önce bir toplu taşıma kullanmışsa, Marmaray'da ikinci aktarmayı yapıyorsa, tam bilet 1,40 lira, öğrenci 40 kuruş. Engelli yolcularımız için bilet fiyatı 95 kuruş" dedi. 


Kurt, günlük ortalama 200 binin üzerinde yolcu taşımayı hedeflediklerini ifade ederek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışıyoruz....