16 / 05 / 2024

marmaray kaç kiş

marmaray kaç kiş

Asya ile Avrupa kıtalarını deniz altından tünelle bağlayan Marmaray'da temmuz ayında çalışmaya başlaması planlanan söz konusu tren setlerinde tek seferde taşınan yolcu sayısı bin 500'den 3 bine çıkacak

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Türkiye'de kaç kişi kendi memleketinde yaşıyor?

Türkiye'de kendi memleketinde yaşayanlar tek tek incelendi. Eğer herkes kendi memleketinde yaşasaydı  en kalabalık şehir Şanlıurfa olacaktı. 

Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat! Arabuluculukta dikkat çeken, çarpıcı detay!

1 Eylül tarihinde hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle ev sahibi ve kiracıların sorunları da çözüme kavuşuyor. Peki adliyelerdeki dava dosyaları ne durumda? Kaç kişi arabulucuya başvuru yaptı? Kira davalarında bir azalma var mı? İşte detaylar...

Başkasına ait tapu bilgilerini nasıl, nereden öğrenilirim? 

Tapu bilgilerinin nereden nasıl öğrenileceği merak ediliyor. Hatta bazı kişiler başka kişiler tarafından da merak eidliyor. Peki, başkasının tapu bilgileri nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

İŞKUR 26 ilde büro personeli alımı yapıyor! 125 kişilik kontenjan için hangi iller kaç kişi alacak?

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 125 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de 30 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanan ilana göre, İŞKUR 26 şehirdeki taşra teşkilatına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B fıkrası uya

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımında son dakika! Pozisyonlar açıklandı! Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı tarafından 31 bin 600 sözleşmeli personel alımına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tercihler 3 Nisan'da son bulacak. Peki hangi alana kaç kişi alınacak? İşte detaylar..

2023 PMYO başvuru tarihi! 2023 polis alımı başvuruları ne zaman? 2023 PMYO kaç kişi alınacak?

2023 yılı PMYO polis alımı, binlerce gencin gündemini oluşturuyor. Peki 2023 polis alımı başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Olası İstanbul depreminde hangi ilçede kaç kişi hayatını kaybedecek? İşte ilçe ilçe can kaybı tahminleri!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) olası İstanbul depreminde yaşanması muhtemel İstanbul can kayıpları hakkında yaptığı çalışmayı duyurdu. Peki buna göre olası İstanbul depreminde hangi ilçede ne kadar can kaybı yaşanacak? İşte o rakamlar…

Kaç kişi bağış yaptı? e-Devlet üzerinden yapılan bağışlarda tarihi rekor!

Tüm Türkiye, geçtiğimiz pazartesi günü sabah yaşanan büyük depremin ardından yek vücut olup, tarihi bir yardım seferberliği başlattı. Son olarak depremden mağdur olanlar için e-Devlet Kapısı üzerinden başlatılan kampanyada büyük bir rekor kırıldı!.. İşte detaylar.

Depremzedeye büyük müjde! Bir ilk gerçekleşiyor!

Deprem felaketinin ardından iş dünyası bölgeye yardım için seferberlik başlatırken, Karadeniz Holding ise, bir ilke imza atarak, 2 yüzer kenti Hatay’a göndereceğini duyurdu. Bir ilk olan bu yüzer kentler nasıl olacak, kaç kişiyi barındıracak? işte detaylar…

marmaray kaç kiş Haberi

marmaray kaç kiş


Asya ile Avrupa kıtalarını deniz altından tünelle bağlayan ve açılışı 29 Ekim 2013'te yapılan Marmaray'da temmuz ayında kullanılmaya başlanması planlanan 10'lu tren setleriyle taşınan yolcu sayısı bin 500'den 3 bine yükselecek.


"Asrın Projesi" olarak nitelendirilen ve Cumhuriyet'in ilanının 90. yılında açılışı yapılan Marmaray'ı tercih edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Açılışı 29 Ekim 2013'te yapılan Marmaray'la, 29 Nisan'a kadar 21 milyon 353 bin 339 yolcu taşındı.


Günlük ortalama yolcu sayısı 130 bin olan Marmaray'ın en fazla kullanıldığı saatler, 07.30-09.00 ile 16.00-19.00 arası oldu. 


Marmaray, Ayrılıkçeşme, Üsküdar, Sirkeci, Yenikapı ve Kazlıçeşme istasyonlarında hizmet veriyor. Tek seferde bin 500 yolcu taşıyabilen 5'li tren setlerinin çalıştığı Marmaray'da, temmuz ayında kullanılmaya başlanması hedeflenen 10'lu tren setleriyle taşınan yolcu sayısı 3 bine çıkacak.


Marmaray'la 2014 yılında yaklaşık 45...