02 / 05 / 2024

mart ayı kiralık emlak fiyatları

mart ayı kiralık emlak fiyatları

Metrekare.com’un 2014 yılı şubat ve mart ayları arasında İstanbul’da yaptığı araştırmaya dayanarak hazırlanan emlak analizi, satılık ve kiralık emlak piyasasındaki değişimleri gözler önüne seriyor.

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Türkiye genelinde, konut arayanların yüzde 44'ü kiralık ev baktı...

Türkiye'de kasım ayında konut arayanların yüzde 44'ü kiralık, yüzde 56'sı satılık konut araması yaptı. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, tek rakam düzenlemesinin sektöre katkı sağlayacağını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Kiralık ev krizi için 7 çözüm önerisi: Boş eve vergi, kiraya üst sınır gelmeli! 

Kadıköy Geçinemiyoruz Platformu 2023 Kasım ayı Kiralık Konut Raporu'nda, kiralık evlerle ilgili çarpıcı detaylar paylaşıldı ve derinleşen kira krizine ilişkin çözüm önerileri de açıklandı. İşte ayrıntılar...

Ev sahiplerinden asgari ücret çıkartması: Kiralık ev ilanlarını tek tek geri çektiler!

Milyonlarca asgari ücretlinin beklediği gibi ev sahipleri de asgari ücret merakla bekliyor. Ev sahipleri asgari ücret belli olmadan, kiralık ev ilanlarını kaldırdı, Ocak ayını bekliyor.

İzmir Halk Konut'ta son dakika müjdesi: Anahtarlar Mart ayında verilecek! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dilber Apartmanı ile başlayan Halk Konut projesinde anahtar teslimlerinin Mart ayında yapılacağını belirtti. İşte detaylar...

Günlük kiralık evlerle ilgili yeni yasal düzenleme yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ekim ayı ile birlikte günlük kiralık evlere yeni yasal düzenlemelerin getirileceğini açıkladı.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Doğal gaz ithalatı Mart ayında yüzde 26,6 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Mart ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 26,6 azaldı ve yaklaşık olarak 4 milyar 557 milyon metreküp oldu.

Konut fiyatları mart ayında arttı!

Konut Fiyat Endeksinin mart ayındaki aylık yüzdesi açıklandı. Konut fiyatları mart ayında yükseldi. İşte detaylar!

Tarımda girdi fiyatları mart ayında yıllık yüzde 49,7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 Mart ayına yönelik tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) verilerini duyurdu. Bu kapsamda, yıllık yüzde 49,7, aylık bazda ise yüzde 1,41 oranında artış gözlemlendi.

Perakende satışları mart ayında yüzde 28,6, cirolar ise yüzde 88,9 arttı!

TÜİK verilerine göre, sabit fiyatlarla perakende satış hacmi 2023 senesi Mart ayında bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 28,6 arttış kaydetti.

mart ayı kiralık emlak fiyatları Haberi

mart ayı kiralık emlak fiyatları

Metrekare.com’un mart ayı emlak analizine göre Şişli, Bağcılar, Büyükçekmece, Bayrampaşa ve Sancaktepe satılık emlak fiyatlarının en çok arttığı ilk beş ilçe arasında yer aldı. Kiralık emlak fiyatlarında ise Zeytinburnu %8.6 ile en çok artış yaşanan ilçe oldu.


Metrekare.com’un 2014 yılı şubat ve mart ayları arasında İstanbul’da yaptığı araştırmaya dayanarak hazırlanan emlak analizi, satılık ve kiralık emlak piyasasındaki değişimleri gözler önüne seriyor.


Bu verilere göre Şişli, %10.7 ile satılık emlak fiyatlarının en çok arttığı ilçe oldu ve satılık ev fiyatları metrekare bazında 3.426 TL’den 3.792 TL’ye çıktı. Merkezi konumda bulunan Şişli’deki satılık emlak fiyatlarında yaşanan bu artış, Şişli’nin metro ve metrobüs ulaşım güzergahına olan yakınlığı ve önümüzdeki dönemde ulaşım hattının daha da genişleyecek olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca, Maslak Ayazağa tarafındaki tamamlanan konut projeleri...