17 / 05 / 2024

Masso Mıamı Cıty Gayrimenkul nerede

Masso Mıamı Cıty Gayrimenkul nerede

Masso Mıamı Cıty Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'De 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Dikmen tarafından kuruldu. 

4 ayda tam 2 bin 681 TL eriyen asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen yüksek enflasyon çalışanların ve emeklilerin 4 ayda maaşlarını eritip kuşa çevirdi. Asgari ücretlinin alım gücü 14 bin 321 TL'ye kadar indi. Peki asgari ücrete ara zam gelecek mi?

'Ev bir yatırım aracı değildir' diyenlere net cevap!

Konut fiyatları son zamanlarda tarihi zirvelere ulaşmış durumda. Güvenli liman olarak görülen konut fiyatlarının yatırımcısının alım gücü karşısında artması konuta olan talebi azaltmaya başladı. Bazı yatırımcılar ''ev bir yatırım aracı'' değildir diyerek farklı yatırım araçlarına yönelmeye başladı. 

Konut fiyatları sizce pahalı mı? Fiyatlar nereye gidiyor!

Ev sahibi olmak ortalama gelir seviyesine sahip kesimin alım gücünü aşarken, fiyatlardaki artış dolar bazında gerilemeye başladı. Gayrimenkul piyasasında durgunluk devam ederken Borsa Analisti Tardu Barlas, “Konut fiyatları sizce pahalı mı?” diye sordu.

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD'li M.D.C'yi 4,95 milyar dolara satın alacak!

Japon müteahhit firması Sekisui House, ABD merkezli M.D.C. Holdings firmasını 4,95 milyar dolara satın alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

‘Depremzedelere kira yardımı kalıcı konutlara kadar devam etmeli’

Depremin ardından 10 ay geçmesine rağmen deprem bölgesinde sorunlar bitmiyor. Bölgedeki iş insanları maliyetin yüzde 54,9’unu konut hasarı oluşturduğunu ve depremzedelere kira desteğinin kalıcı konutlara kadar devam etmesi gerektiğini söylüyor.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Kasım ayının gelmesiyle beraber sıcaklıkların düşmesi sonucu insanlar elektrikli ısıtıcı alımlarına hız verdi. Bu kapsamda, Sinbo da tüm kullanıcıları memnun edecek bir elektrikli ısıtıcıyı piyasaya çıkardı.

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

BMD Başkanı uyardı: Önümüzdeki aylarda gıda dışı perakendede daralma olabilir!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Hem parasal sıkılaştırma hem de alım gücündeki düşüş nedeniyle gıda dışı organize perakendede önümüzdeki aylarla daralma yaşanabilir” değerlendirmesini yaptı.

Gelir dağılımı iyice bozuldu! Asgari ücrete, emekliye temmuz zammı da vatandaşın derdine derman olmayacak!

Çalışanlar temmuz zammını sabırsızlıkla bekliyor ancak kağıt üzerinde göreceli düşen enflasyon  nedeniyle alım gücünde yine herhangi bir değişiklik olmayacak. Üstelik temmuz zammı yapılırken kurlardaki değişimin henüz enflasyona sınırlı yansıması zam oranını da olumsuz etkileyecek.

5 yılda memur maaşının alım gücü 6 adet, asgari ücretlinin alım gücü 2.4 adet çeyrek altın tutarında azaldı! 

Sağlık çalışanları başta olacak şekilde memurların aldığı maaşlar ile asgari ücretin son 5 senede altın, dolar ve Euro karşısında eridi. Buna göre, memur maaşının alım gücü 6 adet, asgari ücretlinin alım gücü 2.4 adet çeyrek altın tutarında azaldı. İşte ayrıntılar...

Cebinde nakit olmayan kredi kartına yüklendi! Kredi kartı kullanımı gitgide artıyor!

Son zamanlarda ekonomik zorlukların yaşanması, vatandaşları borçla geçinmeye mecur kılıyor. Artan enflasyonla alım gücünün düşmesi nedeniyle vatandaşlar düşük faizli kredi kartlarına yöneliyor. 2023 yılında bir önceki yıla göre daha fazla kredi kartının kullanıldığı görülüyor. 

Masso Mıamı Cıty Gayrimenkul nerede Haberi

Masso Mıamı Cıty Gayrimenkul nerede

Masso Mıamı Cıty Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'De 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Dikmen tarafından kuruldu. 

Masso Mıamı Cıty Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Masso Mıamı Cıty Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Uskumruköy Mah.3.Cad.No.26/1...