29 / 04 / 2024

Mehmet Emin Tırpancı

Mehmet Emin Tırpancı

Mamak’ta belediye meclis kararlarıyla General Zeki Doğan Mahallesi’ndeki park alanı ile Şahintepe Mahallesi’ndeki sosyo-kültürel tesis alanının akaryakıt ve LPG istasyonu olarak ayrılması bölge halkının tepkisini çekti.

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa'nın eğitim durumu nedir? Mehmet Emin Baysa'nın kariyeri ile hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

2012'den bugüne 2 milyon 200 bin bağımsız bölüm dönüştü! 400 bin bağımsız bölümün dönüşümü de sürüyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de 2012 yılından bu yana 2 milyon 200 bin bağımsız bölümün dönüşümünü tamamladıklarına dikkat çekti. İşte Bakan Özhaseki'nin o son dakika açıklaması...

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Mehmet Emin Bitlis kimdir, kaç yaşında?

Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis kimdir? Mehmet Emin Bitlis kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mehmet Emin Okur ne iş yapıyor? Mehmet Emin Okur nereli? Mehmet Emin Okur’un hayatı...

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Emin Okur kimdir? Ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Mehmet Emin Okur’a ilişkin merak edilen detaylar...

Türk Kahvesinin fiyatı resmen dibe vurdu! Fırsatı kaçıranın keyfi de kaçacak! BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

BİM’in 6 Aralık 2022 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünler arasında yer alan Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 3 adet 100 gr’lık paket halinde üstelik fincan seti hediyesiyle birlikte 58.50 liraya satılacak. İşte BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Emin Karahayıt, Onur Karahayıt ve Erkin Karayhayıt ortaklığında kuruldu.

Ev fiyatları uçtu! Vatandaş uygun fiyata ev bulmakta zorluk yaşıyor!

Batman Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci artan fiyatlardan sonra vatandaşların ev bulmakta zorluk yaşadığını belirterek yaşanan durum hakkında değerlendirme yaptı.

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Mehmet Muş açıkladı: Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor!

Büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor. 2.çeyrekte yüzde 21,7 ile rekor bir büyüme kaydedildi. Mal ve hizmet ihracatımızın büyümeye katkısı 10,8 puan oldu." dedi.

Mehmet Emin Birpınar'dan yeşil dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, T.C. İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Mehmet Emin Birpınar, yeşil dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İstanbul Boğazı'ndaki yalılarla ilgili korkunç iddia!

TBMM İklim Araştırma Komisyonu'nda korkunç iddialarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, İstanbul Boğazı'ndaki yalıların sular altında kalabileceğini söyledi. 

Mehmet Emin Tırpancı Haberi

Mehmet Emin Tırpancı

Konuyla ilgili imza kampanyası başlatan CHP’li Mamak Belediye Meclis üyeleri, “İstasyon değil park istiyoruz. Yarın bunlardan biri patlasa bunun hesabını kimse veremez” dedi.


Mamak’ta General Zeki Doğan Mahallesi’ndeki park alanı içerisinde bulunan 2 bin metrekarelik arazinin Büyükşehir Belediyesi Meclis kararıyla, Şahintepe Mahallesi’ndeki bin 347 metrekarelik sosyo-kültürel tesis alanının da Mamak Belediye Meclisi kararıyla akaryakıt ve LPG satış ve servis istasyonu olarak ayrılması bölge sakinlerinden büyük tepki gördü. CHP’li Büyükşehir ve Mamak Belediye Meclis üyeleri konuyu yargıya taşıyarak imza kampanyası başlattı. General Zeki Doğan Mahallesi’ndeki park alanının hemen yanıbaşında yürüyüş alanı ve spor aletlerinden vatandaşların yararlandığına dikkat çeken CHP Mamak Meclis Üyesi Yusuf Sağlık, “Bölge halkının yeşil alanının bu şekilde kapatılmaması gerekiyor” dedi. Sağlık şöyle konuştu:


DAVA AÇTIK TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ


“Bu alan halkın...