01 / 05 / 2024

Mehmet Fadıl Çakıcı kimdir

Mehmet Fadıl Çakıcı kimdir

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fadıl Çakıcı kimdir? Mehmet Fadıl Çakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Fadıl Çakıcı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Çakıcı: Gıda krizi kapıda!

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Hakan Çakıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde gıda krizi yaşanabileceğini söyledi. 

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

Bu fiyata bir daha bulamayacaksınız! Görülmemiş fiyatıyla SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tek bir telefonda daha fazlasına sahip olun. Galaxy A23'ün 6,6 inç TFT V-Cut Ekranı daha fazlasını görmeniz ve yapmanız için ihtiyacınız olanı sunar. Her gün görüntülediğiniz içerikleri daha akıcı ve daha keskin bir şekilde görürsünüz. İşte, SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hyundai i10'da Eylül fırsatı başladı! Şimdi alın, Mart 2023'te ödeyin! İşte 4 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hyundai i10, akıcı çizgileri ve güçlü hatlara sahip görünümüyle dikkatleri çekiyor. Hyundai i10'da Eylül'e özel şimdi al, Mart 2023'te öde fırsatı başladı. Peki en ucuz Hyundai i10 ne kadar? İşte 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bu fiyata kendi sitesinde bile yok! Şok indirimli fiyatıyla SAMSUNG Galaxy S21 FE 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Şimdiye kadarki en akıcı ekrana sahip olan Galaxy ile tanışın. Samsung Galaxy S21 FE sizi efsane renklerin dünyasına davet ediyor. Media Markt’a özel fiyatlarıyla Samsung Galaxy S21 FE haberimizde sizi bekliyor. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Bakıcı maaşları uçtu! Çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcı ve ev yardımcısı maaşları ne kadar?

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

Hyundai i10'da Haziran fırsatı! Ödemeler 6 ay sonra başlıyor! 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hyundai i10 Haziran fiyatları belli oldu mu? Hyundai i10, akıcı çizgilere ve güçlü hatlara sahip oluşu ile benzersiz manevra kabiliyetiyle sürücüleri cezbediyor. Peki Hyundai i10 Haziran fiyatları belli oldu mu? Hyundai i10 fiyatı ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Dyson'ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022!

Dyson’ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi olarak tanıtılan Dyson v15 fiyat listesi en çok merak edilen akıllı süpürgeler arasında yer alıyor. Peki Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022...

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Mehmet Fadıl Çakıcı kimdir Haberi

Mehmet Fadıl Çakıcı kimdir

Mehmet Fadıl Çakıcı kimdir?

Mehmet Fadıl Çakıcı, Midyat`ta doğdu. İlk öğrenimini Nusaybin, Orta ve Lise öğrenimini Diyarbakır`da tamamladı. 1996`da YTÜ İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


Kendi firmasında Serbest İnşaat Mühendisi olarak çalışmaktadır. Toros Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. 


İMO Mersin Şube 10. Dönem Yönetim Kurulu üyeliği, 11. Dönem Yönetim Kurulu Sayman üyeliği görevinde bulunmuştur. 


Evli ve dört çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres:

LİMONLUK MAH. İSTEMİHAN TALAY CAD. NO:7 YENİŞEHİR - MERSİN


Telefon:

+90 324 3257788


Faks:

+90 324...