10 / 05 / 2024

metin şentürkün teknesi

metin şentürkün teknesi

ŞARKICI Metin Şentürk’ün Bebek’te kıyıya bağladığı üç direkli teknesi Feryal Gülman’ın keyfini kaçırdı. Sosyetenin tanınan ismi Feryal Gülman “Teknesiyle manzaramı kapattı”diyerek Metin Şentürk’ü belediyeye şikayet etti.

1936'da Atatürk'ün yaşadığı iki köşk tamir edilmiş!

1936 yılında Diyarbakır'da yer alan ve Atatürk'ün kaldığı iki köşk olan, Semanoğlu ve Pamuk Köşkleri belediye tarafından tamir edilmiş.

Dubai'de bir Türk'ün aldığı 136 milyon dolarlık daire çok konuşuluyor!

Dubai'de bir Türk'ün 136 milyon dolarlık (4 milyar 392 milyon TL) rekor rakamla satın aldığı süper lüks dairenin detayları ve fotoğrafları çok konuşuluyor. 

Konut ve yaşam maliyetleri arttı, İstanbul'dan kaçış başladı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre İstanbul'un nüfusu azaldı. Peki İstanbul'dan kaçanlar hangi illere gitti? İşte İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Şentürk'ün konu ile ilgili analizi...

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Özak GYO İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek olan Duyu Göktürk projesinin ruhsatını aldı. İşte ayrıntılar... 

İş Bankası, Atatürk'ün vasiyetini 32 yıldır eksik ödüyor iddiası!

Türkiye'nin en büyük 10 bankası arasında yer alan İş Bankası'nın Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyetini eksik ödediği iddia edildi.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Akkuyu'da işler karşıtı. Projeden Türk'ün adını silmek istiyorlar

Akkuyu Nükleer AŞ, genel yüklenicisi IC İçtaş İnşaat ile sözleşmelerini feshettiklerini açıkladı. IC İçtaş İnşaat’tan yapılan açıklamada Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin sözleşmeyi feshederek, projedeki Türk paydaşlığını ortadan kaldırmaya çalıştığını savundu.

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Semra Şentürk tarafından kuruldu.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Dikran Gülmezgil kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Dikran Gülmezgil kimdir? Dikran Gülmezgil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dikran Gülmezgil'in biyografisi...

metin şentürkün teknesi Haberi

metin şentürkün teknesi


ŞARKICI Metin Şentürk’ün Bebek’te kıyıya bağladığı üç direkli teknesi Feryal Gülman’ın keyfini kaçırdı. Lüks yalısının penceresinden gördüğü direklerden rahatsız olan Gülman’ın ‘Boğaz manzaramı bozuyorsun’ diyerek Şentürk’le tartıştığı iddia edildi. Ünlü şarkıcıyı belediyeye de şikayet eden Gülman’ın henüz bir sonuç alamadığı öne sürüldü. Gülman’ın 50 milyon TL değerindeki lüks yalısı ‘Kara Para Aşk’ dizisinin çekim mekanı olarak kullanılıyor.  



Feryal Gülman’ın Boğaz manzaralı yalısı ‘Kara Para Aşk’ dizisinin çekim mekanı olarak kullanılıyor.

Yapımcı Gülman’a haftalık 10 bin lira ödüyor.


Feryal Gülman bazı basın organlarında çıkan bu haber için instagram hesabında bir fotoğraf paylaştı ve fotoğrafın altına bir not düştü. İşte o not:


'Dün yazdiklari #yanlis haberi dogru sekli ile yayinlayan #Milliyet #Milliyetgazetesi #Cadde ekine ve #htkulup #haberturk @resatbalcioglu na #dogru bilgiler icin tesekkur...