29 / 04 / 2024

milli emlak beylikdüzü arsası

milli emlak beylikdüzü arsası

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Arsanın toplam tahmini bedeli 10 milyon 20 bin TL olarak açıklandı

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Milli Emlak'tan 15 bin TL'ye arazi fırsatı! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Haziran 2023 ihalelerini resmi web sitesi üzerinden de peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 15 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak'tan 4 bin TL'ye arazi fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Mayıs 2023 ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 4 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak 20 bin TL'ye imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Kasım ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdüren Milli Emlak Genel Müdürlüğü 20 bin TL'ye imarlı arsa satacak.

Milli Emlak o ilde 11 bin TL'ye imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Merakla beklenen Kasım ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam eden Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya'da yer alan konut imarlı arsayı da 11 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf imarlı arsayı 46 bin TL'ye satacak!

Kasım ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya'da bulunan konut imarlı arsayı da 46 bin TL'ye satışa çıkardı. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale ilanı...

Milli Emlak KDV'den muaf konut imarlı arsayı 50 bin TL'ye satacak!

Yeni ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya'daki konut imarlı arsayı da 50 bin TL'ye satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde hem imarlı hem de KDV'den muaf arsayı 80 bin TL'ye satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan ve merakla beklenen Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 80 bin lira olarak açıklanan konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa KDV'den de muaf...

Milli Emlak 75 bin TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 75 bin lira olarak açıklanan konut imarlı arsa da mevcut. Söz konusu arsa KDV'den muaf olarak satışa çıkıyor. 

Milli Emlak KDV'den muaf imarlı arsayı 41 bin liraya satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 41 bin Türk Lirası şeklinde açıklanan konut imarlı arsa da bulunuyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 23 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! KDV'den muaf imarlı arsayı 64 bin TL'ye satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 64 bin Türk Lirası olarak belirlenen konut imarlı arsa da mevcut. İşte söz konusu arsa satış ihalesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Sultandağı'ndaki imarlı arsa da mevcut. Söz konusu arsanın satış fiyatı 45 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak Yalova Çiftlikköy'de konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova'daki konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 289 bin TL bedelle satılıyor.

milli emlak beylikdüzü arsası Haberi

milli emlak beylikdüzü arsası

Milli Emlak, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu Merkez Mahallesi'nde 455 Ada, 15 Parsel, 2 bin 413 metrekarelik arsayı satmak üzere ihale düzenliyor. Arsanın ihalesi 19.06.2012'de saat 14:00'te gerçekleşecek.


Beylikdüzü'ndeki arsanın geçici teminatı 2 milyon 4 bin TL, toplam tahmini bedeli 10 milyon 20 bin TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için; http://www.milliemlak.gov.tr


Sinem...