15 / 05 / 2024

Milli Mücadelenin 108 Günü kitabı

Milli Mücadelenin 108 Günü kitabı

Sivas- Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabının lansmanı yapıldı. Demir Grup desteğiyle okuyucuyla buluşan kitap Yekta Kopan moderatörlüğünde düzenlenen bir söyleşi eşliğinde tanıtıldı...

Enflasyonla mücadele ediliyor mu? Ünlü ekonomist rakam vererek açıkladı

Altın ve dolardaki artış devam ederken, akaryakıttan markete tüm tüketim ürünlerine de gelen zamlar sürüyor. Sıkılaştırma adımlarının ekonomik gidişata çözüm olmayacağını söyleyen Ekonomist Şenol Babuşçu, “Bu ülkede enflasyon ile mücadele ediliyor mu, yoksa mücadelenin sadece adı mı var?" dedi.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

SSK, Bağ-Kur, 4A ve 4B’lilere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ek zam müjdesi! Acil bakın!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ekonomideki son gelişmelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyonla mücadelenin kararlı bir şekilde devam edeceğini söyleyen Yılmaz, emekli maaşıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını söyledi.

Fed faizi beklendiği kadar erken düşürmeyecek!

Bridgewater Üst Yatırım Yöneticisi (CIO) Bob Prince, enflasyonla mücadelenin sona ermekten oldukça uzak olduğunu ve çekirdek enflasyonu düşürmenin gerçekten çok zor olacağı uyarısını yaptı.

Flaş.. Flaş Milyonlarca EYT'liyi ilgilendiriyor! staj sorun çözülecek mi?

Milyonlarca emeklilikte yaşa takılan (EYT) vatandaş can hıraş mücadelenin arkasından emekliliği elde etmişti. Ancal staj mağdurları 'es' geçilmişti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,  EYT ile alakalı düzenlemede staj zamanlarının sayılmaması sebebiyle emekli olamayan mağdurların dileklerinin karşıl

2023 yılında krizi fırsata çevirecek ülkeler hangileri?

Önümüzdeki yıl gelişmekte olan ve gelişmiş ülkeler için enflasyonla mücadelenin meyvelerini vereceğini belirten IMF Eski Ekonomisti Özüdoğru, bazı ülkelerin ise krizi fırsata çevireceğine işaret etti.

Bakan Nebati'den son dakika enflasyon açıklaması! En yüksek seviye...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye olarak enflasyonda en yüksek değeri gördüğümüzü, mücadelenin ve vatandaşların refah seviyesini yükseltmek için bütün adımların atılmaya devam edeceğini söyledi.

Patronlar kredi sorununa isyan etti

İş insanlarının krediye erişiminin her geçen gün daha da zorlaştığını dile getiren TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, BESİAD-GESİFED İş İnsanları Zirvesi’nde yaptığı konuşmada enflasyonla doğru mücadelenin, sağlıklı büyüme için önkoşul olduğunu söyledi. 

108 Megapiksel kameralı Xiaomi Redmi Note 10 Pro BİM'de! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bim, Xiaomi'nin çok satan akıllı cep telefonlarından biri olan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'yu indirimli fiyatı ile satışa çıkardı!  Peki, BİM'de 108 Megapiksel kameralı Xiaomi Redmi Note 10 Pro fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Murat Kurum: Depremle mücadele terörle mücadele kadar önemli

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, depremle mücadelenin terörle mücadele kadar önemli olduğunu söyledi.

Bu kişiler TOKİ'den faizsiz kredi alabilecek!

Milli Mücadele, Kore Savaşı ya da Kıbrıs Barış Harekatına katılan Türk vatandaşlarına; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından faizsiz olarak kredi verilmesi için kanun teklifi verildi.

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Milli Mücadelenin 108 Günü kitabı Haberi

Milli Mücadelenin 108 Günü kitabı

Demir Grup desteğiyle okuyucuyla buluşan Sivas- Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabının lansmanı, dün akşam Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde, Yekta Kopan moderatörlüğünde düzenlenen bir söyleşi eşliğinde gerçekleştirildi. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sivas’ta Tam Bağımsız Türkiye mesajı verilerek ve çağdaş Türkiye’nin temellerinin atıldığını söyledi. İmamoğlu, "Sivas’ta Mustafa Kemal Atatürk’ün 108 gün geçirdiğini ziyaretimde öğrendim. Bu da inanın beni çok şaşırttı. 108 gün, bir hayat çok önemli bir kesit ve neredeyse aslında o mücadele döneminin Ankara’dan önceki bir başkenti gibi. Hatta bir başkent hazırlığı gibi. Dolayısıyla bunun mutlaka bir esere dönüşmesi lazım diyerek yola çıktık. Sivaslı hemşehrilerime taş attım diye burada o taşın en ağırını da Hamit Bey’in kafasına attım." ifadelerini kullandı.

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir Grup olarak ticari...