07 / 05 / 2024

Minibüsçülerden yardım çağrısı

Minibüsçülerden yardım çağrısı

Gürsu Minibüsçüler Odası Başkanı Recep Kaya, minibüsçü esnafının sorunlarını TBMM 'ye taşıdı. Ankara 'ya giderek Bursa Milletvekilleri ile görüşen Kaya, TBMM 'den destek sözü aldı.

Tapu işlemleri vatandaşı çilenden çıkardı! ATEM Başkanı'ndan tapu dairelerindeki uzun işlemlere çözüm çağırısı!

Mesken, işyeri, arsa ve arazilerin alım satım işlemleri ilgili tapu müdürlüklerinde yapılıyorken tapu dairelerinde işlemlerin uzun sürmesinden vatandaşlar şikayetçi.  Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam çözüm çağrısında bulundu.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Bakan Özhaseki'den belediyelere kentsel dönüşüm çağırısı: Kapı sonuna kadar açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, "Yeter ki kentsel dönüşüm yapın, kapı sonuna kadar açık." dedi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

En düşük memur maaşı Ocak'ta 32 bin 297 TL olacak! Memur ve memur emeklileri dikkat! İkramiye, çocuk yardımı.. Açıklandı

Memur ve memur emeklilerinin kazanımlarının ayrıntıları tek tek açıklandı. İşte maaştan ikramiyeye, çocuk yardımından ek ödemelere kadar tüm detaylar...

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Aile Bakanlığı'ndan bu sefer 1.250 TL değil tam 7.500 TL'lik müjde! Duyduk duymadık demeyin!

Son dakika haber: Aile Bakanlığı, acil yardım çağrısı yapıyor! Aile destek ödemesi için sıradışı bir adım atıyor ve 1.250 TL yerine tam 7.500 TL tutarında bir destek sunacak! Bu fırsatı hemen değerlendirmek için ayrıntılara göz atın...

Aile Bakanlığı'ndan son dakika yardım müjdesi! Aile destek ödemesi gibi 1.250 TL değil tam 7.500 TL verilecek!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika yardım çağrısı geldi... Aile destek ödemesi gibi 1.250 TL değil tam 7.500 TL verilecek!... Hemen siz de göz atın...

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Haziran 2023 aile destek yardımı yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri Haziran 2023 sorgulama ekranı

Haziran 2023 aile destek yardımı yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri Haziran 2023 sorgulama ekranı...

ÖSYM duyurdu! Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın tarihi açıklandı. Peki Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi ne zaman?

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Minibüsçülerden yardım çağrısı Haberi

Minibüsçülerden yardım çağrısı

Gürsu Minibüsçüler Odası Başkanı Recep Kaya, minibüsçü esnafının sorunlarını TBMM'ye taşıdı. Ankara'ya giderek Bursa Milletvekilleri ile görüşen Kaya, destek sözü aldı. AK Parti Milletvekilleri İsmet Su, Bedrettin Yıldırım ve Önder Matlı ile görüşen Kaya, Doğu Garajı'nın kapanması durumunda, 80 minibüs sahibi ve şoförlerinin değil, ilçenin ulaşımının da etkileneceğini açıkladı. Kendilerine alternatif olarak BESOB otoparkının yanında 700 metrekarelik bir alanı kiraladıklarını beyan eden Kaya, vekillerden destek istedi.

TALEBİMİZ DEĞERLENDİRİLSİN 


Kaya, "Vekillerimiz ile görüştüm. Oluşması muhtemel sıkıntıları anlattım. Vekillerimiz ortaya çıkabilecek sıkıntıların en aza indirmek adına gereken yardımı yapacaklarının sözünü verdi. Gürsu ile merkezi birbirine bağlayan köprü vazifesi gören biz minibüs esnafı, ulaşım noktasında 35 bin yolcuya her gün, her türlü hava muhalefetine rağmen düzenli olarak hizmet veriyoruz. BESOB yanındaki otoparkı kiralayarak bir...