05 / 05 / 2024

minibüslerde İstanbul Kart

minibüslerde İstanbul Kart

Aslında minibüslerdeki uygulama yeni gündeme gelmedi. Minibüslerde İstanbul Kart uygulamasına 07.07.2013 tarihinde geçilmesi planlanıyordu. Fakat uygulama o zaman teknik yetersizlik yüzünden ileri bir tarihe ertelenmişti.

İstanbul Kart artık minibüslerde de geçerli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından yapılan açıklamada İstanbul Kart minibüslerde de kullanmaya başlandı. Yapılan açıklama kapsamında pilot uygulama için Arnavutköy ilçesindeki minibüsler seçildi.

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor! Artık minibüslerde de ödeme yapılabilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), minibüslerde İstanbulkart ile ödeme dönemini başlattığını duyurdu. Buna göre yapılacak olan uygulamada ilk etapta pilot bölge olarak seçilen Arnavutköy ilçesinde hayata geçmiş oldu. Minibüs yolcuları da aktarma ve indirim avantajlarından faydalanabilecekler. 

Kredi kartı aidatlı olanlar dikkat! Başvuru yapmayı unutmayın

İstanbul'da bir müşteri, bir bankadan kredi kartı alırken "aidatsız kart seçeneği sunulmadan" verilen karta yansıtılan 473 liralık aidat ücretini tüketici hakem heyetine yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı.

Kredi kartı kullananlara Hakem heyetinden müjde geldi: Kart aidatları bu şekilde iade alınabiliyor! SON DAKİKA!

İstanbul'da bir müşteri, bir bankadan kredi kartı alırken "aidatsız kart seçeneği sunulmadan" kendisine verilen kart için alınan 473 TL'lik aidat ücretini tüketici hakem heyetine yaptığı başvurunun ardından iade aldı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da yeni dönem başladı: Kredi kartıyla ödemede indirim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, kent içi toplu ulaşım araçlarında kredi kartı, banka kartı veya ön ödemeli kart kullanarak yapılan ödemelerde yüzde 33,33'lük bir indirim kararı alındı.

İstanbul'da toplu taşımaya kart ayarı; İstanbulkart ile 22,5 TL, kredi kartıyla 60 TL

İstanbul'da toplu ulaşımda kredi kartı ve banka kartlarıyla temassız ödeme yöntemi UKOME kararıyla; 26 Ekim 2022’den itibaren uygulanmaya koyuldu.

İstanbul'da toplu taşımaya kredi kartı ayarı: Metrobüs 60 TL, otobüs 30 TL oldu! 

Megakent İstanbul'da toplu ulaşımda, kredi kartı ve banka kartlarıyla temassız ödeme seçeneği UKOME kararını ardından 26 Ekim 2022 tarihinden itibaren uygulanıyordu. Peki son zamla kartla ödeme tutarları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Minibüs zammı ne zaman uygulanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, şehir içi toplu ulaşım ücretlerine önemli bir zammın onaylandığı duyuruldu. Bu zam ile birlikte minibüslerin ücretleri de arttı. Peki, minibüslerdeki bu zammın yürürlüğe gireceği tarih nedir ve indi-bindi ücreti

Minibüslerde İstanbulkart ne zaman geçerli olacak? İstanbul'da minibüslerde akbil mi basılacak?

UKOME toplantısında minibüsler ile ilgili alınan kararlar gündemde büyük yankı uyandırdı. Minibüslere elektronik bilet entegrasyonuna dahil edilmesi teklifi konuşulmaya başladı. Peki, İstanbul'da minibüslerde akbil mi basılacak? İşte detaylar...

İstanbul'da yeni dönem: Artık minibüslerde de geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında İstanbul'da hizmet veren minibüslerin elektronik bilet entegrasyonuna dahil edilip edilmesi görüşüldü. Teklif oy çokluğuyla kabul edildi. Bundan böyle minibüslerde İstanbulkart'la da ödeme yapılabilinecek. 

Minibüslerde yeni dönem: Teklif onaylanırsa İstanbulkart kullanılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sürpriz bir gelişmeye imza atarak minibüslerde 'İstanbulkart kullanılması' teklifini sundu. Eğer teklif onaylanırsa minibüstlerde İstanbulkart kullanılacak.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı 40 bin TL'ye Ford Transit Minibüs satıyor!

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 40 bin TL'ye Ford Transit Minibüs satacak. İşte ihale detayları...

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?

minibüslerde İstanbul Kart Haberi

minibüslerde İstanbul Kart

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 2016 yılında minibüslerin İstanbul Kart uygulamasına geçeceğini söyledi. Aslında bu uygulama yeni gündeme gelmedi. Minibüslerde İstanbul Kart uygulamasına 07.07.2013 tarihinde geçilmesi planlanıyordu. Fakat uygulama o zaman teknik yetersizlik yüzünden ileri bir tarihe ertelenmişti. Öte yandan minibüsçüler de İstanbul Kart uygulamasının minibüslere olan talebi azaltacağını iddia ediyor.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İstanbul’un 2015-2019 yılları arasında ulaşım planını açıkladı. Bu planda gözlenen en büyük radikal adım artık minibüslere de otobüsler gibi İstanbul Kart ile binilecek olmasıydı. Topbaş 2016 yılında minibüslerde İstanbul Kart kullanılacağını açıkladı. İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası Başkan Vekili Sami Şahin minibüslere akbil uygulamasının minibüsler için doğru olmadığını söyledi. Şahin, “İnsanlar fiyat politikasından dolayı bizi tercih etmez. Henüz belediye ile İstanbul Kart konusunda...