29 / 07 / 2024

minübüslerde kart sistemi

minübüslerde kart sistemi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ile birlikte Yeni Şakran’da bir kahvehanede vatandaşla buluştu. İzmir'de kent kart sistemine en geç Mayıs'ta geçilecek...

1.4 trilyon TL’ye ulaşan kredi kartı borçlarının 328 milyar TL’si faize bırakıldı!

1.4 trilyon Türk Lirası'na ulaşan kart borcunun 328 milyar Türk Lirası faize bırakıldı. Limiti 50 bin Türk Lirası'na kadar olan 8.7 milyon kişi 88.3 milyar liralık kart borcunu çevirmekte zorlanıyor.

İstanbul Kart artık minibüslerde de geçerli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından yapılan açıklamada İstanbul Kart minibüslerde de kullanmaya başlandı. Yapılan açıklama kapsamında pilot uygulama için Arnavutköy ilçesindeki minibüsler seçildi.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Kredi kartı kullananalar kırmızı kodla uyarıldı! 1 Ekim'den sonra kredi kartı faizleri böyle olacak

Merkez Bankası'nın politika faizini 5 puan artışla yüzde 30 seviyesine çıkarması kredi kartı faizlerini de etkiledi. Kredi kartı kullananalar kırmızı kodla uyarıldı. İşte 1 Ekim'den sonra kredi kartı faizleri böyle olacak...

THY kendi kredi kartını çıkarıyor

Türkiye'nin en büyük hizmet ihracatçısı konumunda olan THY'nin kendi kredi kartını çıkarmak, yurt içi ve yurt dışında bu kredi kartına dayalı bir sistemi kurgulamak konusunda çalışmalar yürüttüğü kaydedildi.

Yapı denetim sistemi ile 898 bin bina depreme karşı güvencede! Tam 6,6 milyon bağımsız bölüm denetlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2011 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 898 bin bina, 6,6 milyon bağımsız bölümün denetlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Yeşil dönüşüm için "Ulusal Emisyon Ticaret Sistemi" geliştirilecek

Orta Vadeli Programı kapsamında, Yeşil Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte Yeşil Endüstri Bölgesi Sertifikasyon Sistemi birlikte tamamlanarak, çevreye duyarlı, sürdürülebilir sanayi ve döngüsel ekonomi alanları oluşturulmasına hız verilecek. İşte haberin detayları..

İTÜ Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi binasının inşaatı yarım kaldı!

Sayıştay’ın 2018 yılı için İTÜ’de yaptığı denetimin sonucunda, İTÜ bünyesinde yürütülen Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi (TARBİL) projesi dahilinde yapımına başlanan Merkez Bina'nın inşaatının yarım bırakıldığı tespit edildi. İnşaatın tamamlanmaması projenin sona erdirilmesine neden oldu.

Garentim Gayrimenkul Yönetim Sistemi Anonim Şirketi kuruldu!

Garentim Gayrimenkul Yönetim Sistemi Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kibriye Karakuş ve Tuna Amaç ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Büyükşehir'den ev yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yardım elini uzattığı 65 yaşındaki Mümin Karaaslan’a yeni prefabrik ev inşa ediliyor.

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın adı Kuyaş Ekgrup İnşaat oldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım A.Ş.'nin ünvanı Kuyaş Ekgrup İnşaat Ve Yatırım A.Ş. olarak değişti...

Konutta elbirliği sistemi yüzde 50 büyüdü!

Artan kredi faiz oranlarının ardından 135 bin konutun satışının yapıldığı elbirliği sistemi, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi tarafından denetim uygulanacak.

Uzundere'deki dönüşüm için 'galeri' sistemi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'de başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında altyapı için 'galeri' sistemi uygulanmaya başlayacak.

minübüslerde kart sistemi Haberi

minübüslerde kart sistemi

Aliağa ve beldelerinde vatandaşların otobüs isteğine, İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan müjdeli haber geldi. Aliağa Belediye başkanı Ömer Turgut Oğuz ile birlikte Aliağa’nın Yeni Şakran ve Helvacı beldelerinde vatandaşlarla buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoağlu, belde sakinlerinin büyük sevgisiyle karşılaştı. Başkan Kocaoğlu vatandaşların Belediye otobüsü isteğine ise sevindiren bir yanıt vererek, “Çalışıyoruz. Dolmuş ve minibüsleri kent kart sistemine entegre ederek, Örnek bir modelle bu konuyu çözeceğiz. Nisan, Mayıs gibi bu konu şekillenecek” dedi.  


BAŞKANLARIN ŞAKRAN VE HELVACI ZİYARETİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ile birlikte Yeni Şakran’da bir kahvehanede vatandaşla buluştu. Belde sakinleriyle koyu bir sohbete giren Başkan Kocaoğlu, gelen soruları da açıklıkla yanıtladı. Yeni Şakran belediye Başkanı Etem Yorulmaz’ı da...