07 / 05 / 2024

Muğlada Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli atıldı

Muğlada Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli atıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli Ula’nın Kızılağaç mahallesinde atıldı.

Üçok Makine Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Üçok Makine Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Sinan Eles tarafından kuruldu.

Konut kira fiyatları bir yılda yüzde 136 arttı! En çok Muğla, İstanbul ve Antalya etkilendi

Türkiye genelinde konut kira fiyatlarında 1 yıllık değer artışı yüzde 136 seviyesinde gerçekleşti. Bu kapsamda metrekare bazında en çok artış, Muğla, İstanbul ve Antalya illerinde oldu.

Kıdem tazminatı sorunu çözülüyor mu? Yeni sistem ve detayları

Yeni bir sistem ile çalışanların kıdem tazminatları sorunu çözüme kavuşacak. Bu yeni yapıda, işçilerin birikimleri özel bir fondada bir araya getirilecek ve devlet tarafından bu birikimler garanti altına alınacak. İşte bu konuda bilinmesi gereken tüm ayrıntılar...

2023 Tarım destekleri çiftçilere yetiyor mu? Gübre ve mazot fiyatlarındaki yükselişe karşı devlet desteği ne kadar?

Bu yıl da tarım ürünlerine verilecek destek miktarları, çiftçiler zaten ürünlerini ekmiş, hasat yapmış ve satmış olduktan sonra açıklandı. Maliyetler yükselirken, devletin sağladığı desteklerin oranı maalesef bu yükselişi karşılayamıyor. İşte 2023’te çiftçiler için sunulan destekler...

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

"Mart ayı kira artış oranı ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtı Şubat ayının ortasına gelinmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

Şubat 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira zammı yüzde kaç olacak? 

Milyonlarca ev sahibi ile kiracıları ilgilendiren kira artış oranı enflasyon oranlarıyla birlikte netleşiyor. Şubat 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira zammı yüzde kaç olacak?  

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emekli ve memurun temmuz ayı zammı ne kadar olacak? İşte enflasyona göre zam hesapları

Temmuz ayının yaklaşmasıyla  memur ve emeklinin zam hesapları yapılmaya başladı. İlk üğç ayda memur için yüzde 7 toplu sözleşme zammına ilave yüzde 15.30 fark oluşmuş durumda, SSK ve Bağkur emeklisi için yüzde 22.80 zammı garantilenmişti. Açıklanacak enflasyon ile bu oranlarının artması bekleniyor.

Benzin ve mazota 3 TL indirim beklentisi! İşte benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum…

Brent petrolün geçtiğimiz haftalarda 114 dolara gerilemesiyle benzin, mazot ve LPG'de indirim beklentisi oluşmuştu. Motorin ve benzin fiyatlarında 3 TL’lik indirim bekleniyordu. Ancak o indirim gelmedi, 3 TL'ye yakın indirim farklı günlerde geldi...

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğlada Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli atıldı Haberi

Muğlada Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli atıldı

3 bin 96 m2 inşaat almanı bulunan hizmet binası 12 milyon 289 bin TL’ye malolacak. Tesisin 12 ay içinde tamamlanması hedefleniyor. Temel atma törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaaslan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Daire Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Marmaris karayolu Kızılağaç Mahallesi sınırları içinde yer alan tesisin açılışında konuşan Mahalle Muhtarı Orhan Akcan, tesisin mahalleye bir canlılık getireceğini, yolların daha güvenilir olacağını belirterek Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e katkıları nedeniyle plaket verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç, temeli atılan hizmet binasında idari binalarda,atölyelerde ve sahada toplam 175 kişinin istihdam edileceğini açıkladı. Kılıç, “İşimizin yaklaşık maliyeti 12 milyon 289...