03 / 05 / 2024

Musa Işın Ağrı Eleşkirt cami temeli

Musa Işın Ağrı Eleşkirt cami temeli

Ağrı Valisi Musa Işın Eleşkirt ilçesinde hayırsever iş adamı Nimetullah Kaya'nın yaptıracağı caminin temelini attı.

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Almanya’da 'Dar gelirliler için acil sosyal konut yapılsın' çağrısı!

Almanya’da kiracı dernekleri, inşaat sendikaları, sosyal ve sanayi kuruluşlarından oluşan bir ittifak, düşük gelirliler için acil konut yapılması çağrısı yaptı.

İstanbul Baro Başkanından Kentsel Dönüşüm Yasası'nın iptali için AYM'ye dava açılsın çağrısı!

Kentsel Dönüşüm Yasası'na karşı baroların, meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının tepkileri sürüyor. 'Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi' yasası 9 Kasım’da Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Konut sektörü temsilcilerinden ‘Faizleri artırmayın’ çağrısı!

Amerika’da Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB), artan konut maliyetleri yüzünden ABD Merkez Bankasına (Fed) faiz artırımlarına son verme çağrısında bulundu.

Bakan Bolat'ın çağırısı üzerine marketler harekete geçti! Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında marketlere yönelik indirim çağrısı sonrası marketler harekete geçti. Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor...

Ticaret Bakanı Bolat'ın indirim çağrısına yerel zincir marketlerden destek!

Ticaret Bakanı Bolat, dün zincir marketlere indirim çağrısında bulunmuştu. Bakanın çağrısına Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) destek verdi. İşte detaylar...

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan dolar serbest bırakılsın çağırısı!

Ekonomist Özgür Demirtaş euro ve dolar kurunun peş peşe rekor kırmasının ardından doların  27 TL'de euronun ise 30 TL'de yatay kalmasına değinerek ''döviz serbest bırakılsın'' çağrısında bulundu. 

Yarısı Bizden Kampanyası deprem bölgesinde de uygulansın çağrısı! 

Müteahhitler depremin yıkıcılığını azaltabilmek amacıyla kentsel dönüşümün desteklenmesi gerektiğini belirterek, Yarısı Bizden Kampanyası'nın deprem bölgesinde de uygulanması çağrısında bulundu. 

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

RTÜK'ten seçim için ağır yaptırımlar var! Eğer buna uyulmazsa bakın neler olacak! 

Seçime sayılı günler kala YSK’nın seçime ilişkin ilan ettiği kurallar RTÜK tarafından tekrar hatırlatıldı. Yayın yasağına uymayan kuruluşlar hakkında en ağır yaptırımların uygulanacağı yönünde açıklamalar geldi. 

Kayseri'de 14 bin 131 yapıdan 1096'sı ağır hasarlı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerden etkilenen Kayseri'de, hasar tespiti için incelenen toplam 14 bin 131 yapıdan 1096'sının ağır hasarlı olduğu belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Musa Işın Ağrı Eleşkirt cami temeli Haberi

Musa Işın Ağrı Eleşkirt cami temeli
Ağrı Valisi Musa Işın Eleşkirt ilçesinde hayırsever iş adamı Nimetullah Kaya'nın yaptıracağı caminin temelini attı. Eleşkirt ilçesinde hayır sever iş adamı Nimetullah Kaya tarafından yaptırılacak olan caminin temel atma törenine Vali Musa Işın, Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ile vatandaşlar katıldı. 


Kaymakam Okay ve Belediye Başkanı Sarı, yaptıkları konuşmada hayırsever işadamına teşekkür ettiler. Vali Musa Işın da konuşmasına iş adamı Nimetullah Kaya'ya teşekkür ederek başladı. Vali Işın, Ağrı merkez ile ilçe ve köylerinde yatırımları anlattı. Konuşmaların ardından kurban kesilerek caminin temeli...