29 / 04 / 2024

müteahhitlik için sermaye

müteahhitlik için sermaye

Müteahhit; sözleşme ile yüklenilen işi veya projeyi gerekli yöntemle temin ve tamamlamayı tahahhüt eden özel veya tüzel kişilere deniyor. Peki müteahhit olmak istiyor ve "Müteahhit olmak istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için bin 500 dava açıldı iddiası!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul'daki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için  bin 500 dava açıldığını söyledi. İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin o açıklaması...

Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli! Suudi Arabistan ve yeni pazarlar radarda!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Suudi Arabistan'ın Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli taşıdığının altını çizdi ve yeni pazarların da radarlarında olduğunu belirtti. İşte Erdal Eren'in o açıklaması...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

Avrupakent GYO halka açılacak! Halka arz için Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulundu!

Avrupa Konutları’nı inşa eden Artaş Holding iştiraki Avrupakent GYO halka arz için ilk adımı attı. Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulunan şirket, her yıl karın yüzde 50’sini temettü olarak dağıtmayı planlıyor.

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Yabancı sermaye Türkiye’ye doğrudan yatırım için neyi bekliyor?

Ekonomi yönetimi ortodoks politikalara geçerken, Türkiye’ye yabancı sermaye akımı da hızlandı. Ancak yabancılar daha fazla yatırım yapmak için geleneksel politikalarda istikrarın devam etmesini ve daha sıkı para politikasına geçişi görmek istiyor.

Yatırım yapmak için can atanlar beklesin! İslam Memiş altın fiyatları için kritik açıklama yaptı!

Gram altın 1650 TL seviyesini geçerek rekor kırarken yatırım yapmak için can atan vatandaşlara İslam Memiş'ten uyarı geldi. Bekleyin...

Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları için doları takip etmeye devam edeceğiz diyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Konsol ve Saher Khatıb ortaklığında kuruldu.

Evde bakım maaşı için son dakika kararı çıktı! Evde bakım ödemeleri 2023 artık resmen böyle yapılacak! Hemen bakın!

Evde bakım maaşı için son dakika kararı çıktı... Evde bakım ödemeleri 2023 artık resmen böyle yapılacak... Hemen bakın...

müteahhitlik için sermaye Haberi

müteahhitlik için sermaye

Müteahhit olmak istiyorum ne yapmalıyım?

Müteahhit; sözleşme ile yüklenilen işi veya projeyi gerekli yöntemle temin ve tamamlamayı tahahhüt eden özel veya tüzel kişilere deniyor. Bu kavram daha çok inşaatı yapan özel veya tüzel kişiler için kullanılıyor.


Bir arsa üzerinde inşaat yapabilmek için müteahhit olunması gerekiyor. Bunun için herhangi bir okuldan mezun olunma şartı aranmıyor. Peki müteahhit olmak istiyor ve "Müteahhit olmak istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Ticaret odasına kaydını müteahhit olarak tescil ettirmiş bulunan 18 yaşını doldurmuş her T.C. vatandaşı yapı müteahhidi olabiliyor. Müteahhit olmak için gereken belgeler şu şekilde sıralanıyor;


Müteahhit olmak için gereken belgeler..

1- Kimlik Fotokopisi

2- Başvuru Formu. (Adres, Telefon Bilgileri, T.C. Numaraları Gibi İlgili Tüm Haneler Eksiksiz Doldurulacak.)

3- Banka Dekontu [Halk Bankası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye Hesabına...