13 / 05 / 2024

Naci Gündoğan kimdir

Naci Gündoğan kimdir

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Naci Gündoğan, Raylı Sistemler Mükemmeliyet Merkezi Projesi'ne ilişkin, 'Yapacağımız tesis, 400 kilometre hızla gidecek treni test edecek. Şu anda ufkumuz, 2023'e endeksli' dedi...

Prof. Dr. Naci Görür'ü kızdıran haber neydi? Görür "Kınıyorum" diyerek mesaj yayınladı...

Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'da yayın yapan bazı basın kuruluşları için 'kınama' yaptı. Bu kapsamda, Malatya Doğanşehir fayının üzerine ev yapılmasına ilişkin tepkileri haberleştiren bu yayın kuruluşları, Naci Görür ile başka bir deprem uzmanını tartışmış gibi gösterdi.

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Prof. Dr. Naci Görür uyardı! Malatya'da 4.7'lik deprem sonrası dikkatli olunmalı...

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı tarafından, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 10.48'de, 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi. Çevre şehirlerden de hissedilen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, fay hatlarını dikkat çekerek stres transferine dikkati çekti. Görür, "

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Prof. Dr. Naci Görür'den 7 şiddetinde deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu fay hattının her an 7 ve üzeri bir deprem üretebileceği uyarısını yaptı. Naci Görür, "Süre doldu" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya depremi açıklaması: Stres ile yüklenmiş olabileceğini söylemiştik!

Malatya'da 4,3 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, Maraş'taki büyük depremden dolayı belli ölçüde stres ile yüklenmiş olabileceğiyle ilgili daha önce açıklama yaptığını anımsatarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! 7 ve üzerinde bir deprem olması işten değil...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konferansta konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Türkiye’nin hemen hemen her bir tarafı ileriki zamanlarda deprem üretecek nitelikte bulunmaktadır. Türkiye’nin herhangi bir yerinde bir gece uyandığımız zaman 7 veya üzerinde bir deprem olması işten d

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunulmamalı...

Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dün yapılan deprem ve kentsel dönüşüm temalı konuşmasında ilk defa konuştu. Buna göre, Görür, "İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunmayalım" diye konuştu. 

Prof. Dr. Naci Görür'den en az 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! Erzincan ve Karlıova arası ile Tunceli'ye dikkat!

Yer Bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem uyarılarıyla gündeme geliyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve riskli bölgelerle ilgili de konuşan Naci Görür, "O bölge benim uykularımı kaçırıyor" dedi. 

Naci Görür: Her an her yerde 7 büyüklüğünde deprem olabilir! 

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir çalıştayda önemli açıklamalarda bulundu ve Diyarbakır'ın deprem riski ile ilgili konuştu. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: 2,5 milyon insan ölümle burun buruna kalır

Beklenen İstanbul depremi ile ilgili konuşan Naci Görür, yaklaşık 2,5 milyonun risk altında olduğunu söyledi. İşte Görür'ün o açıklamaları....

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Naci Gündoğan kimdir Haberi

Naci Gündoğan kimdir

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Naci Gündoğan, Raylı Sistemler Mükemmeliyet Merkezi Projesi'ne ilişkin, “Yapacağımız tesis, 400 kilometre hızla gidecek treni test edecek. Şu anda ufkumuz, 2023'e endeksli. Anadolu Üniversitesi, cumhuriyetimizin 100'üncü yılında nerede olmalı, şehre ve ülkeye hangi katkıları sunmalı? Bu hedefteyiz" dedi.


Rektör Gündoğan, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada, AÜ'nün, yaklaşık 2 milyon mezunu ve 2 milyon öğrencisiyle büyük bir kurum olduğunu söyledi. 


Uluslararasılaşma anlamında ciddi adımlar atıklarını ifade eden Gündoğan, "Şu anda Balkanlar'da çok ciddi varlığımız var. Bürolarımız aracılığıyla Balkanlar'daki Türklere de hizmet veriyoruz. Zaten temel amacımız, Türkçe konuşulan tüm coğrafyalara ulaşmak" diye konuştu.


Gündoğan, fazla proje yerine uygulanabilir birkaç proje üretmek istediğini vurguladı.  


Daha önceki dönemde planlanan "Raylı Sistemler Mükemmeliyet Merkezi" projesinin...