06 / 05 / 2024

Naci Gündoğan

Naci Gündoğan

Eskişehir'de yerli ve yabancı 100'ü aşkın bilim insanının katılımıyla "Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi" bugün başlayacak. Kongre, Kent Araştırmaları Dergisi ve Kent Araştırmaları Enstitüsünce Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek.

Naci Gündoğan Raylı Sistemler Mükemmeliyet Merkezi Projesi'ni değerlendirdi!

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Naci Gündoğan, Raylı Sistemler Mükemmeliyet Merkezi Projesi'ne ilişkin, 'Yapacağımız tesis, 400 kilometre hızla gidecek treni test edecek. Şu anda ufkumuz, 2023'e endeksli' dedi...

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Prof. Dr. Naci Görür uyardı! Malatya'da 4.7'lik deprem sonrası dikkatli olunmalı...

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı tarafından, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 10.48'de, 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi. Çevre şehirlerden de hissedilen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, fay hatlarını dikkat çekerek stres transferine dikkati çekti. Görür, "

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Prof. Dr. Naci Görür'den 7 şiddetinde deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu fay hattının her an 7 ve üzeri bir deprem üretebileceği uyarısını yaptı. Naci Görür, "Süre doldu" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya depremi açıklaması: Stres ile yüklenmiş olabileceğini söylemiştik!

Malatya'da 4,3 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, Maraş'taki büyük depremden dolayı belli ölçüde stres ile yüklenmiş olabileceğiyle ilgili daha önce açıklama yaptığını anımsatarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! 7 ve üzerinde bir deprem olması işten değil...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konferansta konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Türkiye’nin hemen hemen her bir tarafı ileriki zamanlarda deprem üretecek nitelikte bulunmaktadır. Türkiye’nin herhangi bir yerinde bir gece uyandığımız zaman 7 veya üzerinde bir deprem olması işten d

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunulmamalı...

Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dün yapılan deprem ve kentsel dönüşüm temalı konuşmasında ilk defa konuştu. Buna göre, Görür, "İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunmayalım" diye konuştu. 

Prof. Dr. Naci Görür'den en az 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! Erzincan ve Karlıova arası ile Tunceli'ye dikkat!

Yer Bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem uyarılarıyla gündeme geliyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve riskli bölgelerle ilgili de konuşan Naci Görür, "O bölge benim uykularımı kaçırıyor" dedi. 

Naci Görür: Her an her yerde 7 büyüklüğünde deprem olabilir! 

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir çalıştayda önemli açıklamalarda bulundu ve Diyarbakır'ın deprem riski ile ilgili konuştu. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: 2,5 milyon insan ölümle burun buruna kalır

Beklenen İstanbul depremi ile ilgili konuşan Naci Görür, yaklaşık 2,5 milyonun risk altında olduğunu söyledi. İşte Görür'ün o açıklamaları....

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Naci Gündoğan Haberi

Naci Gündoğan

Kent Araştırmaları Dergisi ve Kent Araştırmaları Enstitüsünce Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek kongre, bugün başlayacak. 


Kongrenin açılış konuşmalarını, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Kent Araştırmaları Enstitüsü Direktörü Emir Osmanoğlu ve Düzenleme Kurulu adına Yrd. Doç. Dr. Mustafa Altunoğlu yapacak. 


Daha sonra Prof. Dr. İlhan Tekeli "Kavramlarımızı ve Kuramlarımızı Yenileme Zamanı Geldi mi" başlıklı konferans verecek. Program, Prof. Michael Goldman'ın "Mali Hokus Pokus ve Kentsel Dolandırıcılık: ABD, İspanya ve Hindistan'da Kargaşa Yaratmak" konulu konferansıyla devam edecek. 


İki gün boyunca sürecek kongrede, "Kentleşmede Temel Problemler", "Günümüz Kentleşmesinde Aktörler ve Dinamikler", "Kentsel Dönüşüm", "Planlama Uygulamaları Bağlamında Kentsel Sorunlar", "Türkiye'de Konut Sorunu ve Çözüm Önerileri", "Anadolu'da Kentleşme Deneyimleri" gibi konularda oturumlar düzenlenecek.Kongreye yerli ve yabancı 100'ü aşkın bilim insanı katılarak, bildirilerini sunacak. 

Kongrenin, ideal kent hedefini...