18 / 05 / 2024

Naim Dağyar

Naim Dağyar

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ulama, Ferdi Dağ ve Naim Dağyar tarafından, 90 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Son Dakika! İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında yarın Şişli'de Hrant Dink'in ölümünün 16. yıl dönümü nedeni ile yapılacak anma programları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Valilik uyardı, İstanbul 'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki hangi yollar kapalı?

İstanbul Valiliği AK Parti İl Başkanlığınca yapılan açıklamaya göre yarın Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek olan "Büyük Filistin Mitingi" nedeni ile bazı önlemler alındı. Bu önlemler arasında yarın Avrupa yakasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte trafiğe kapatılacak yollar...

Atasayanlar 9'da yarısı peşin, yarısı teslime kadar taksit imkanıyla satış başladı! 

Atasayanlar 9 projesinde konut satışları yarısı peşin, yarısı teslime kadar taksit imkanıyla başladı. Peki Atasayanlar 9 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Keleş Center'da yarısı peşin, kalanı taksit fırsatı! Hemen teslim tapu! 

Keleş Center, Keleş İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Yatırımcılar dikkat! Borsa tatile giriyor! Takas işlemleri için yeni tarih resmen belli oldu!

Gelecek hafta salı günü Kurban Bayramı sebebiyle 3,5 günlük tatile girecek olan Borsa İstanbul'da, yarın yapılacak olan işlemlerin takası 3 Temmuz Pazartesi gerçekleştirilecek.

Jaguar XF'ye Haziran'da yarım milyondan fazla zam geldi!

Jaguar, ikonik modeli XF için Haziran ayında dikkat çekici bir fiyat artışı duyurdu. Son zam ile birlikte, Jaguar XF'nin en üst donanım seviyesi olan R-DYNAMIC HSE modelinin fiyatı 640.723 TL arttı.

Vatandaşlar hemen bakın! İşte 15 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 15 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Elektriksiz kalacağız! İşte 14 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 14 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! İşte 13 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi meydana gelecek mi? Hangi ilçelerde elektrik kesileceğinin yaşanacağı tek tek araştırılıyor. 13 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler araştırılıyor. 12 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Naim Dağyar Haberi

Naim Dağyar

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ulama, Ferdi Dağ ve Naim Dağyar tarafından, 90 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu. 


Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.  1- MİMARLIK-MÜHENDİSLİK a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu...