15 / 05 / 2024

Narçiçeği

Narçiçeği

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, önümüzdeki dönemde İstanbul'un diğer bölgelerini değerlendirmeye devam edeceklerini, İç Anadolu, Ege, Akdeniz bölgelerinde ve yurt dışında da yatırım yapacaklarını belirtti

Pucca'dan ev sahiplerine savaş: Evdeki rutubetten ağrımayan kemiğim kalmadı, sonuna kadar yasal haklarımı kullanacağım! 

Fenomen yazar Pucca'nın başı ev sahipleriyle dertte. Ev sahiplerinin farklı iddialarla eleştirdiği Selen Pınar Işık, yeni bir açıklama yaptı ve yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını belirtti. 

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını öne sürmüş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı.  Pucca'nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Ev sahibi '16 aydır kira ödemiyor' demişti, Fenomen yazar Pucca'dan cevap geldi!

Sosyal medyada 'Pucca' olarak bilinen Selen Pınar Işık'ın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer yaptığı paylaşımda ünlü sosyal medya fenomeninin 16 aydır kira ödemediğini açıklamıştı. Söz konusu paylaşıma Pucca'dan yanıt geldi...

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibinden isyan! İddiaları duyanlar inanamadı!

Pucca adıyla bilinen fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi resmen isyan etti. 16 aydır kirasını alamadığını söyleyen ev sahibi evine zarar verildiğini de dile getirdi. 

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Eda Taşpınar Çeşme'deki evini satışa çıkardı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için başvuru nasıl yapılır?

Önceki gün İzmit'te temeli atılan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'e İzmit halkı tarafından yoğun ilgi bulunuyor. Peki, İzmit Çınar Evler  için başvuru süreci nasıl? İzmir Çınar Evler'de konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Metro için İzmir’e 30 bin TL ödenek ayrıldı haberine yalanlama!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bazı basın organlarında Halkapınar ile Otogar arasında yapılacak metro için hükümetin sadece 30 bin lira bütçe ayırdığına dair çıkan haberler için bir açıklama yaptı.

TOKİ Van Gürpınar için başvurular başladı!

Van’ın Gürpınar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Van Gürpınar TOKİ Konutları için başvurular başladı. 

Özpınar İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpınar İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Shahrıar Mehdi Zadeh, Mahmoodreza Naraghı, Mohammad Masoud Samıeınejad ve Masoum Mehdizadeh ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Gürpınar'ın çehresi Selçuklu mimarisi yapılarla değişecek!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Gürpınar Belediyesince hazırlanan proje kapsamında ilçe merkezinde yıkılan 47 eski yapının yerine Selçuklu mimarisi tarzında iş yerleri yapılacak.

Narçiçeği Haberi

Narçiçeği


     "Demir Romance" projesinin tanıtımında konuşan Demir, şirketlerinin temellerini 1984'te attıklarını, İstanbul'un çeşitli semtlerinde binlerce konut, yüzlerce iş yeri, onlarca plaza ve okul inşaatı gerçekleştirdiklerini söyledi. 

     Demir, 2005'te eğitim kampüsü yapmak üzere Beylikdüzü bölgesine gelerek çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdıklarını ifade ederek, "Narçiçeği, Günışığı, Ayışığı Halting ve Nisan 2013'te teslimine hazırlandığımız Ayışığı Vadi Evleri'ni hayata geçirdik. Son olarak Demir Romance projesi ile de bölgeye birçok yeniliği getirdik. İnşaat sektöründe kısa vadeli bir aktör değiliz, uzun vadeli strateji belirliyoruz. Bu noktada her projemizi bir önceki projeden bir adım daha ileriye taşıyoruz" diye konuştu 

     Demir Romance ile çok yakında Hadımköy'de de yeni bir projeye başlayacaklarını vurgulayan Demir, şunları söyledi: 

     "Önümüzdeki dönemde İstanbul'un diğer bölgelerini değerlendirmeye devam ederken İç...