06 / 05 / 2024

nereye kar yağıyor

nereye kar yağıyor

Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü.İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.

Yabancıya konut satışında alt limit yılbaşından itibaren 600 bin dolara çıkarılıyor!

Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor! İşte kampanyaya başvuru kriterleri ve diğer detaylar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve toplam 10 ilimizi etkileyen depremin ardından mağdur olan vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor. Şu ana kadar kampanyaya 4 bin 568 bağış başvurusu yapıldı.

Japon Yeni 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor! Euro karşısında dibe çakıldı

Avrupa Merkez Bankası'nın 75 baz puan artışından sonra euro karşısında değer kaybeden Japon Yen'i 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor.

AVM'ler ve markalar karşı karşıya!

Yılda 4 milyar TL’yi aşan ortak gider faturaları, markalar ile AVM’leri karşı karşıya getirdi. Giderlerin azalmasına rağmen yaptıkları ödemelerin azalmadığını ve şeffaf davranılmadığını belirten markalar, durumun suiistimal edildiğini söylüyor. 

ABD’de milyonlarca kiracı neden ev ve işyerlerinden çıkarılma korkusuyla yaşıyor?

Uzmanlar, milyonlarca ABD'li evsiz kalma riskiyle karşı karşıya bırakan, benzeri görülmemiş bir tahliye dalgasının gelmekte olduğu konusunda uyarı yapıyor.

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Büyükada Rum Yetimhanesi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

1964 yılında kapısı kilitlenen Büyükada Rum Yetimhanesi'nde özellikle kış aylarında olumsuz hava koşullarının da etkisiyle tahribat artıyor. Çatısında çökmelerin olduğu tarihi yapı, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

Enver Paralı'nın mal varlığı, Paralı ailesini karşı karşıya getirdi!

İşadamı Enver Paralı’nın mal varlığı, Paralı ailesini karşı karşıya getirdi. İstanbul Adliyesi’nde milyarlık mirasın sahte belgelerle baba ölmeden çocukları tarafından ele geçirilme iddiasına ilişkin önemli bir soruşturma yürütülüyor...

Yabancı fonların sahip olduğu bazı AVM'ler sanki uzayda yaşıyor!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orakçıoğlu, "Perakendecinin artan kira maliyetine duyarlı bazı AVM’lere karşılık, yabancı fonların sahip olduğu bazı AVM’ler sanki uzayda yaşıyor gibi davranıyor. Kur bedelini perakendeciye yüklüyorlar" dedi...

ByPallette Sevgililer Günü’nü romantik tasarımlarla karşılıyor!

40 yıl boyunca her türlü hava ve doğa koşullarını yaşamış; olgunlaşması tamamlanmış ahşap paletlerin ‘yeni dönüşümünden’ tasarlanan ve tamamı el işçiliği olan tasarım mobilyalar üreten ByPallette; Sevgililer Günü’nü romantik tasarımlarla karşılıyor.

Dünya genelinde 900 milyon insan gecekonduda yaşıyor!

BM Konut ve Sürdürülebilir Kentleşme Konferansı Habitat III'de açıklanan rapora göre dünya genelinde yaklaşık 900 milyon kişi gecekondu bölgelerinde yaşıyor.

nereye kar yağıyor Haberi

nereye kar yağıyor

İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.


Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da ise kar kalınlığı 20 santimetreye...