03 / 05 / 2024

niğde toki başvuruları

niğde toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan 82 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurularında son dakika!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mayıs 2024 projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki TOKİ Mayıs 2024 projelerine nasıl başvurulur?

ABD'de mortgage başvurularında düşüş!

ABD Mortgage Bankalar Birliği (MBA) ipotek başvuru araştırmasına göre ülkede mortgage başvuruları 26 Ocak 2024 tarihi ile sona eren bir haftalık dönemde düşüş gösterirken, 30 yıllık faiz oranında ise herhangi bir değişiklik olmadı.

ABD'de mortgage başvuruları yükselmeye devam ediyor!

ABD'de mortgage başvuruları 12 Ocak ile biten yılın ikinci haftasında da ilk haftada olduğu gibi yükselmeye devam ediyor.

ABD'de mortgage başvuruları yüzde 9.9 arttı, faizler yükseldi!

ABD'de mortgage başvuruları 5 Ocak ile biten 2024 yılının ilk haftasında yüzde 9,9 artış kaydetti ve faizler yükseldi. 

ABD'de mortgage başvurularında artış devam ediyor...

ABD'de 10 Kasım 2023 itibari ile sona eren haftada mortgage başvuruları üst üste ikinci haftasında da yükselirken, 30 yıllık faiz bir önceki haftadaki seviyesini koruduğu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage başvuruları üst üste ikinci haftasında da arttı!

ABD Mortgage Bankalar Birliği (MBA) ipotek başvuru araştırmasına göre, ABD'de 10 Kasım 2023 tarihi ile sona eren haftada mortgage başvuruları üst üste 2. haftasında da artış gösterirken, 30 yıllık faiz bir önceki haftadaki seviyelerini de korudu.

ABD'de mortgage başvuruları son 27 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage (konut kredisi) başvuruları, mortgage faiz oranlarındaki gerilemelere rağmen geçen hafta 1996 yılının Aralık ayından bu yana kaydedilmiş olan en düşük seviyelere indi.

TOKİ Niğde İlk Evim kuraları çekildi! Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022...

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ başvuruları başlıyor! 50 bin liradan bile az peşinatla konut fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi için başvurular başlıyor. Projeden 50 bin liradan az peşinatla konut sahibi olmak mümkün. İşte detaylar...

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Niğde Bor başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan 82 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

niğde toki başvuruları Haberi

niğde toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde toplam 82 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Niğde Bor TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Proje kapsamındaki konutlar için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Niğde 2019 projesinde yer alan konutların fiyatları 158 bin 915 ile 147 bin 624 TL arasında değişiyor.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Niğde projesinde peşinat bedelleri 15 bin 891 TL'den başlıyor, 29 bin 525 TL'ye kadar yükseliyor.

120 ay, 156 ay ve 180 ay vade imkanı sunulan TOKİ Niğde Bor 2019 projesi için ödenecek en düşük aylık taksit bedeli 359 TL, en yüksek aylık taksit bedeli...