03 / 10 / 2024

Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü

Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü

Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü, Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak, 2014 yılında 25 ihtiyaç sahibi aileye barınma yardımında bulunulduğunu söyledi.

Ömer Bulut, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakan Yardımcısı oldu! Mustafa Levent Sungur da TOKİ Başkanı olarak atandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakan Yardımcısı oldu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam müjdesi! Resmen tarih verdi! Memurlardaki gibi olacak...

Emeklilerin dört gözle beklediği maaş zammıyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, memur maaşlarında olduğu gibi emeklilerin de maaşlarında değerlendirmeler yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İlk evini alacaklara kredi desteği verilecek...

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ilk kez ev sahibi olacaklar için yüksek vadeli, düşük faiz ile konut kredisi çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konu ile ilgili olarak "Evlilik kredisi tüm Türkiye'de yaygınlaşacağı açıklandı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem öncesinde harcanan 1 TL, afet sonrasında 7 TL'ye karşılık geliyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüm ve deprem bölgesindeki çalışmalar ile ilgili önemli noktalara değindi. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

SGK, 75 uzman yardımcısı başvuru şartları neler? Başvurular nasıl, nereden yapılacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sınavla 75 sosyal güvenlik uzman yardımcısı alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘200 bin konutun ihalesi devam ediyor

Deprem harcamaları için 2023 yılı bütçesinde 762 milyar lira, 2024 yılı bütçesinde de 1 trilyon 28 trilyon lira kaynak ayrıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2023’teki deprem harcamalarının milli gelirinin yüzde 3'ü bandında olduğunu, 2024’te bu oranın yüzde 2,5 olacağını belirtti.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Kentsel dönüşümle kimse zorla bir yere gönderilmeyecek! Bakan Yardımcısı açıkladı!

Kamuoyunda kentsel dönüşüm yasası olarak bilinen kanun teklifi, kabul edilirken; ‘mülkiyet hakkının ihlali’ eleştirileri gündeme geldi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, konuya açıklık getirdi. İşte ayrıntılar...

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilik yaşı konusundaki değişiklikler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü Haberi

Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü

Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü, Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak, 2014 yılında 25 ihtiyaç sahibi aileye barınma yardımında bulunulduğunu söyledi.

Körükçü, barınma yardımları 65 yaş üzeri yaşlı, dul, yetim, özürlü ve çok çocuklu ailelerin müracaatı değerlendirmede öncelikli olduğuna dikkat çekerek, tapu kaydının vatandaşın kendisine ait ve hisseli olmaması gerektiğini de vurguladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Körükçü: “2014 yılında Niğde Merkez, bağlı köy ve kasabalarda ikamet eden 25 ihtiyaç sahibi ailenin evlerinin bazıları onarıldı bazıları ise yeniden yapıldı. Tüm bunlara toplam 445 bin TL harcandı. 2015 yılında ise 19 ailenin yapım ve onarım talepleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kabul edildi, bunlara da toplam 345 bin TL tutarında kaynak ayrıldı. İhtiyaç sahibi aileler için SYDV olarak yapım ve onarım...