12 / 05 / 2024

öğretmenler günü kampanya

öğretmenler günü kampanya

Öğretmenler Haftası nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında demiryollarında anahat ve yüksek hızlı trenlere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacak. İndirim müjdesini Bakan Elvan duyurdu...

Müze ve tiyatrolar 50 bin öğretmeni 24 Kasım'da ücretsiz ağırladı!

Türkiye genelindeki tüm müze ve örenyerleri ile tiyatro sahneleri 24 Kasım'da 50 bin öğretmeni ağırlarken, Devlet Opera ve Balesi de bin 500'ü aşkın öğretmene temsil verdi...

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira verecek! Dev kampanya için son gün 31 Ekim! 

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira hediye edecek. Pek çok kişinin yüzünü güldüren dev kampanya için son gün 31 Ekim olarak belirlendi.

Kom’dan Dünya Bikini Günü’ne özel dev kampanya: Bikini modellerinde yüzde 40 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

İç çamaşırı ve mayo üretiminde yaklaşık 68 yıldır faaliyet gösteren Kom, 5 Temmuz gününe özel kampanya yaptı. Şirket, 5 Temmuz ile 7 Temmuz tarihleri arasında alışveriş yapanlara yüzde 40 indiram yapacağını açıkladı.

Sevil'den Babalar Günü için dev kampanya! Her 1.000 TL alışverişe anında 250 TL indirim! 

Sevil'den Babalar Günü'ne özel her 1.000 TL'lik alışverişe anında 250 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yarın sona eriyor. İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Akbank’tan Babalar Günü’ne özel kaçırılmayacak kampanya! Bu ücretsiz verilecek!

Akbank, Babalar Günü’ne özel çok konuşulacak bir kampanya düzenledi. Babalar Günü kapsamında Senyorapp’ten ücretsiz 12 aylık üyelik vereceğini duyuran Akbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

İş Bankası'ndan babalar gününe özel kampanya! Kampanya sonu toplam 150 TL hediye edilecek

Babalar Günü’ne son günler kala bu kez de özel kampanya İş Bankası’ndan geldi. Resmi internet yapılan açıklama detaylarına göre 150 TL Maxipuan verilecek. Kampanyaya katılım belirli şartlarda ve sürelerde geçerli olacağı için bu bilgilerin edinilmesi gerekiyor.

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı

Vatan bilgisayar babalar gününe özel tertiplediği kampanya ile gündeme geldi. Samsung Galaxy S23 akıllı telefonu makul fiyata veren ve yanında Samsung Galaxy buds2 kulaklık hediye almak için haberimizind etayını mutlaka okuyun.

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Migros o bankanın müşterilerine dev kampanya sundu! Son gün yaklaşıyor! Yetişen yararlanıyor!

O bankanın müşterilerine Migros, dev kampanya hazırladı. Son gün 30 Nisan olarak duyuruldu. İşte detaylar!

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya başladı. Seçili pırlanta takılar yüzde 40'a varan indirimle satılıyor. Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

öğretmenler günü kampanya Haberi

öğretmenler günü kampanya

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Öğretmenler Haftası nedeniyle düzenlenen kampanya ile 24-30 Kasım tarihleri arasında demiryollarında anahat ve yüksek hızlı trenlere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.


Bakan Elvan, yaptığı yazılı açıklamada, kampanyadan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı veya MEB tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenler, yüksek öğrenim kuruluşlarında görev yapan öğretim üyeleri ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup yabancı ülkelerde çalışan tüm öğretmenlerin faydalanabileceğini söyledi. Öğretmenler ve öğretim üyelerinin gişeler, TCDD'nin web sayfası, çağrı merkezi ve acentalar gibi tüm satış kanallarını kullanarak uygulamadan faydalanabileceğini dile getiren Elvan, "Her ne şart altında olursa olsun fedakarca görev yapan ve ülkenin geleceğinin inşasında kutlu bir görev ifa eden bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum."...