15 / 05 / 2024

Önce imza sonra Caprice Fadıl Akgündüz

Önce imza sonra Caprice Fadıl Akgündüz

2003 yılında hiç üretilmeyen ‘İmza’ markalı otomobil pazarlayarak para topladığı için hapis yatan Fadıl Akgündüz, bu kez Caprice Gold ve Caprice Maldivler projeleri nedeniyle tutuklandı.

Ev sahipleri için çok kritik uyarı: Önce para sonra hapis cezası!

Mali Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanlığı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Batı milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiren kira geliri beyanı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Önce arsa, sonra ev sahibi olmak gayrimenkulde altın formül oldu! Bu riskleri sakın gözden kaçırmayın! 

Artan konut maliyetleri, gayrimenkulde önce arsa, sonra ev sahibi olmayı altın formül haline getirdi. Peki nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Benzine indirim geldi! Yeni indirimli fiyatlar belli oldu! 9 Aralık 2023 benzin, mazot kaç TL?

Önce motorin sonra benzin olacak şekilde akaryakıt fiyatları peş peşe değişti. Peki benzin, motorin ve LPG litre fiyatları son indirimlerin ardından ne kadar oldu? İşte BP, PO, Shell, Opet, Total 9 Aralık 2023 fiyat listesi...

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Binalarda hasar kaydı bilmecesi sürüyor! Önce az, sonra ağır hasarlı raporu verildi!

Elazığ’da 6 Şubat deprem felaketinin ardından incelenen çoğu binanın hasar kaydı, itirazlar sonucunda değişiyor. Ev sahipleri, hasar durumunun kesinleşmesi için açılan davaların sonuçlarını bekliyor.

İkinci el otomobil satışında büyük tuzak: Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle şişiriyorlar

Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler geliştirdi. Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle fiyatları şişiriyorlar...

Çiftçilere büyük müjde! Az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak!

Çiftçilerin beklediği büyük müjde geldi. Konu ile ilgili detaylar az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak...

Aracını önce sat sonra da kirala! İstersen 6 ay sonra geri al! Hemen bakın!

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem, “Araç sahipleri nakit ihtiyacı halinde araçlarını satmak istiyor, bir yandan da araçsız kalmak istemiyorsa, araçlarını satın alıyor ve kendilerine kiraya veriyoruz. İsterlerse 6 ay sonra araçlarını geri satın alıyorlar” dedi.

Skoda Octavia almak isteyenlere müjde! Tamı tamına 69 bin TL indirim geldi!

Skoda Octavia’ya önce zam, sonra da indirim geldi. Skoda, temmuz ayı kapsamında Octavia’ya 155 bin 500 TL zam yapmıştı. Ancak kısa süre sonra fiyat listesini yeniden güncelleyen Skoda, Octavia modeline 69 bin TL indirim yaptı.

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu! Doları önce serbest bırakıyor sonra...

Dolar/TL kuru bugün 23 TL il rekor kırdı. Dolardaki güçlü yükseliş devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu geldi. Doları önce serbest bırakıyor sonra...

Önce motorin sonra benzin! Zam geliyor

Akaryakıt fiyatlarına dolar kurundaki artış ve petrol fiyatları nedeniyle zam haberleri geliyor. Hafta içi motorine gelen zammın ardından benzin fiyatlarına da zamlanacak. İşte tüm detaylar...

Binlerce emekliye 3600 ek gösterge şoku! Önce maaşlar artırıldı, sonra maaşlardan kesinti yapıldı!

TRT ve MİT’te çalışan binlerce emekli 3600 ek gösterge şoku yaşadı. Emeklilerin aylığı 3600 ek göstergeyle önce artırıldı, daha sonra yanlışlıkla artırıldığı ifade edilip ek ödemeler maaşlarından kesildi.

Önce imza sonra Caprice Fadıl Akgündüz Haberi

Önce imza sonra Caprice Fadıl Akgündüz

1987 yılında kurduğu Jet Sürücü Kursu ile iş hayatına hızlı bir giriş yapan ‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz, İstanbul Bayrampaşa’da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı için tutuklandı. 


İstanbul Cumhuriyet Başavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığınca soruşturma başlatılan Fadıl Akgündüz, önceki akşam Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na götürüldü. Tutuklanma talebi ile İstanbul nöbetçi 9’uncu Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edilen Akgündüz, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme, tacir ve ya şirket yöneticileriyle kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı suçundan, kaçması veya kaçacağı olgusunu oluşturan somut olguların varlığı dikkate alındığında adli kontrol tedbirlerinin yetersiz kalacağı gerekçesi ile Akgündüz’ün tutuklanmasına karar verdi. 


AYLIK GELİRİ 5 BİN TL


Mahkemede yapılan kimlik tespitinde ayılık gelirinin ortalama 5 bin TL olduğunu...