03 / 05 / 2024

Onur Öngün Dövizi gayrimenkule yatır

Onur Öngün Dövizi gayrimenkule yatır

Türkiye ekonomisinin kritik süreçten geçtiği bugünlerde döviz kurundaki artışı frenlemek için bir öneri de gayrimenkul uzmanlarından geldi.

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Altını, dövizi alalım mı satalım mı? Hayra alamet değil! Piyasa Kahini açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ile ilgili öngörülerine ve tavsiyelerine devam ederken, önümüzdeki günleri, “Hayra alamet değil” şeklinde yorumladı. İşte detaylar…

İspanya'da kira fiyatlarının düşürülmesi için yasal düzenleme talebi!

Katalonya'da 12'nci gününü dolduran gösterilerde, kira fiyatlarının düşürülmesi öngören yeni bir yasal düzenleme yapılması talep edildi.

Dövizi olan konut yatırımına yönelmeli!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü markası AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, elinde dövizi bulunanların konuta yönelmesi gereken bir dönem dedi. 

Ali Ağaoğlu: Dövizi daha az kullanmamız lazım!

İş adamı Ali Ağaoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "Türkiye'nin bu dinazmi var. Kendi içimize dönüp, cebimizde dolar yerine Türk Lirası taşımamız, dövizi biraz daha iç ticaretimizde daha az kullanmalıyız." ifadelerine yer verdi.

Onur Öngün: Dövizini boz, gayrimenkule yatır!

Türkiye ekonomisinin kritik süreçten geçtiği bugünlerde döviz kurundaki artışı frenlemek için bir öneri de gayrimenkul uzmanlarından geldi.

Dövizi bozdurup, gayrimenkule yatırma zamanı!

GYODER Başkanı Aziz Torun: "Vatandaş doların yükselmesine ilişkin oynanan oyuna gelmesin. Dolar yatırım aracı değil. Bu yüzden, dolar bu kadar yükselmişken, vatandaş elindeki dövizi bozdurarak borsa ve gayrimenkul gibi reel ekonomiyi canlı tutacak yatırımlar yapmalı." dedi.

Onur Öngün: Arapların altını Türkiye!

Yurt genelinde son dönemde Arap yatırımcıların gayrimenkul alımlarına yön veren Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “Emtiada altın nasıl güvenli liman olarak görülüyorsa, Araplar da Türkiye’yi güvenli liman olarak görüyor” dedi.

Onur Öngün: Ucuz konutun formülü askeri araziler!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Askeri araziler tamamen rant olarak görülmemeli. Altın değerindeki askeri alanlar modern şehirciliğin tüm kuralları ile kentlere nefis peyzaj ve yeni nesil yapılar olarak kazandırılmalı." dedi

Onur Öngün: 10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak” dedi.

Onur Öngün: Türkiye'nin performansını arttırması gerekiyor!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Türkiye'nin geldiği noktayı ve sonrasındaki planlarının ne şekilde olması gerektiğini vurguladı.

Onur Öngün: 2016'da en çok arsa yatırımı kazandıracak!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış istatistiklerine göre geçen yıl Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Onur Öngün'e göre, 2016 yılının en fazla kazandıracak yatırım aracı arsa olacak.

Onur Öngün Dövizi gayrimenkule yatır Haberi

Onur Öngün Dövizi gayrimenkule yatır

Türkiye ekonomisinin kritik süreçten geçtiği bugünlerde döviz kurundaki artışı frenlemek için bir öneri de gayrimenkul uzmanlarından geldi.


Başkent Ankara başta olmak üzere yön verdiği gayrimenkul yatırımları ile özellikle yabancı yatırımcıları ülkemize çekmeyi başaran Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “Türkiye üzerinde ekonomik darbe yapılıyor” söylemlerinin her alanda doğru olduğunu, çok ciddi bir oyun kurgulandığını kaydetti.


Onur Öngün, yabancı yatırımcının son bir aylık tavrının bu tezi sonuna kadar doğruladığının altını çizerek, şöyle devam etti:

“Ancak kaçırdıkları bir konu var ki Türkiye ne bir Irak ne de bir Suriye. Biz büyük bir ekonomiyiz. Çok değerli topraklarımız ve tarihi, kültürel kimliğimiz var. Bu zamana kadar kurgulanan oyunlar nasıl bozulduysa asıl şimdi birlik olup, belki de en büyük darbe girişimi olan ekonomiyi kurtaracak...